• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara bırakma arkadaşlığı:(

BtlTgy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
125
59
98
31
Arkadaşlar 8-9 yıldır sigara içiyorum.Astım hastasıyım.Daha önce defalarca sigarayı bırakmayı denedim fakat 1 gün bile hiç içmemişliğim yok.Sigara bırakma hapı bile kullandım doktor tavsiyesi ile fakat başaramıyorum, çok istiyorum fakat cesaretsizim. Yaza düğünüm var en önce sağlığım sonrada maddiyatım açısından sigaraya son vermek istiyorum.Sigarayı bırakmış yada bırakmak isteyen arkadaşlardan destek bekliyorum.Birlikte sigarayı bırakıp, birbirimize destek olup, birbirimizi yönlendirirsek belki olabilir diye düşündüm.(bu arada forumda ilk konum:))

Kimse sigarayı benimle bırakmak istemiyor mu:KK43:

Merhaba bende midemden rahatsızım 3 kere mide kanaması geçirmeme rağmen bırakamıyorum. sigara bırakmak için sakızlar var onlardan denedim ama bu seferde o bağımlılık yaptı ve oda para. Bir bitki varmış o tiksindiriyormuş sigaradan bende bugün duydum işe yararsa ondan içeçeğim inşAllah (bu arada benimde forumda ilk yorumum :KK52:)

:) kullanırsan bitkiyi banada yazarmısın. Bende fesleğen iğrendiriyormuş diye duydum. Canım her sigara istediğinde fesleğen yemeyi düşünüyorum:( sabah aç karnına en az 3 tane içiyorum. Sabah sigarasına dayanamıyorum:(

sabah sigarası huyu bende de var daha gözümü açmadan çakmak sigara arıyorum. fesleğeni duymamıştım denemek lazım. bitkinin adını hatırlamıyorum yarın sorup dönüş yaparım inşAllah

tamam canım. Bende olmazsa yine sigara bırakma polikliniğine gideceğim daha önce zyban kullandım isteğimi çok bastırmıştı günde 1-2 tane içtim nasıl olsa canım artık istemiyor bırakabiliyorum diye hiç tamamen bırakmadım ilaç bitince yine eskiye döndüm. Aslında ilaç bitmeden içtiğim 1-2 sigarayı da içmeseydim belkide şuanda bırakmıştım. sigara bırakma polikliniğine gidip de bırakan çok kişi varmış.

tamam canım. Bende olmazsa yine sigara bırakma polikliniğine gideceğim daha önce zyban kullandım isteğimi çok bastırmıştı günde 1-2 tane içtim nasıl olsa canım artık istemiyor bırakabiliyorum diye hiç tamamen bırakmadım ilaç bitince yine eskiye döndüm. Aslında ilaç bitmeden içtiğim 1-2 sigarayı da içmeseydim belkide şuanda bırakmıştım. sigara bırakma polikliniğine gidip de bırakan çok kişi varmış.
oncelikle istemek yeter canm bende siğara birakiyorum zyban kullaniyorum ve hiç zorlanmadan bugun 19. gün teknefes çekmeden siğarasiz 19 gün benki kendi kendime birakmak için çok denememoldu en fazla 5.6 gün dayanabildim oda şaftim kaydi :KK53: ama ilaçla hiç zorlanmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum ilaç yardimiyla :KK24: sizde birakabılirsiniz

sabah sigarası huyu bende de var daha gözümü açmadan çakmak sigara arıyorum. fesleğeni duymamıştım denemek lazım. bitkinin adını hatırlamıyorum yarın sorup dönüş yaparım inşAllah
sabah siğarasi benim vazgeçilmezimdi ama vazgeçilirmiş hemde büyük bi mutlulukla

oncelikle istemeketkiili bir r canm bende siğara birakiyorum zyban kullaniyorum ve hiç zorlanmadan bugun 19. gün teknefes çekmeden siğarasiz 19 gün benki kendi kendime birakmak için çok denememoldu en fazla 5.6 gün dayanabildim oda şaftim kaydi :KK53: ama ilaçla hiç zorlanmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum ilaç yardimiyla :KK24: sizde birakabılirsiniz
Canimmm tebrik ediyorum gercekten cok ozeniyorum size ya.Zybanda etkili bir ilac ben kullanirken sadece 1 2 adet iciyordum kiymetini bilemedim keske biraksaydm o zamanlar.simdide isten izin alamadigim icin poliklinige gdemiyorum:(

Yasasinnnnnn:) senin sigara bagimliligin ne durumda canim
Ben 17 yil günlük 1 paket siğara içiyordum birakmaya karar verdim en fazla 6 gün dayandım sonrasinda bi arkadaş doktor onerdi ilaç kullanmaya başladim ve çok rahat bi süreç geçiriyorum eğer sende daha once kullandiysan zyban kullandinsa bence paranla al kullan tekrar muaneye gerek yok eğer zamanin yoksa

bence pol
Canimmm tebrik ediyorum gercekten cok ozeniyorum size ya.Zybanda etkili bir ilac ben kullanirken sadece 1 2 adet iciyordum kiymetini bilemedim keske biraksaydm o zamanlar.simdide isten izin alamadigim icin poliklinige gdemiyorum:KK43:
bence polikiliniğe gerek yok direk ilaca başla nasil olsa oncesi kullanmişsın yan etkı olmamiş

Ben 17 yil günlük 1 paket siğara içiyordum birakmaya karar verdim en fazla 6 gün dayandım sonrasinda bi arkadaş doktor onerdi ilaç kullanmaya başladim ve çok rahat bi süreç geçiriyorum eğer sende daha once kullandiysan zyban kullandinsa bence paranla al kullan tekrar muaneye gerek yok eğer zamanin yoksa
Sende mi zyban kullaniyorsun.kac gun oldu icmeyeli.tekrar poliklinige gitmek istyrm cnku diger turlu ilaclar cok pahali.ben calistigim ilac deposundan almak icin sordum 250 tl poliklinik yazarsa saglik kurulusundan ucretsiz aliyorsun:(

Sende mi zyban kullaniyorsun.kac gun oldu icmeyeli.tekrar poliklinige gitmek istyrm cnku diger turlu ilaclar cok pahali.ben calistigim ilac deposundan almak icin sordum 250 tl poliklinik yazarsa saglik kurulusundan ucretsiz aliyorsun:KK43:
ben ikinci kutuyu kullaniyorun yarın 20 gün olacak siğarayi birakalı ayrica ilaç 65 tl

canım günaydın bitkinin adı Karabaş Otuymuş sigara içince tadı falan kötü geliyormuş tiksindiriyormuş

Günde 1paket içen ben eşimin desteğiyle 3günde 1pakete düşürdüm ama bırakamıyorum şu naleti
Arkadaşım gibi görüyorum
nası bırakcaz ayo_O

Back