- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
Fizyoterapi ve rehabilitasyon istiyorum. Beslenme de onun bir kac puan altinda. O da guzel bir bolum ama fizyoterapinin yeri bende ayribeslenme ve diyetetik mi istiyorsunuz? merak ettim sakıncası yoksa?
inşallah olur:)Fizyoterapi ve rehabilitasyon istiyorum. Beslenme de onun bir kac puan altinda. O da guzel bir bolum ama fizyoterapinin yeri bende ayri
Soyle bisey var bende. Ben egitim hakkini gec elde ettm. İnanin gec ve guc elde edilen seyler o kadar kiymetli ki. Bu yuzden zorlugu pek gozume gelmiyor. Dersler biyoloji ve fizik agirlikli diye duydum. İkisi de sevdigim ve guzel puanlarla gectigim dersler. Benm sorunum matematk bilmemek. İnsallah adam akilli basa cikabilirim.inşallah olur:)
fizyoterapi gerçekten çok zor bir bölüm.arkadaşım o bölümde.okula rahatlıkla girdi ama zorlanıyormuş şu aralar.bütün derslere eşit derecede asılın.ygs ile girebilirsiniz:)
Ha bir de arkadasiniz hangi okulda okuyor? Rahatlikla girdi dediniz ya merak ettm. Ozel uni mi? Cunku siralama en fazla 17 bine dusuyor ki bu ciddi bir puan demek.inşallah olur:)
fizyoterapi gerçekten çok zor bir bölüm.arkadaşım o bölümde.okula rahatlıkla girdi ama zorlanıyormuş şu aralar.bütün derslere eşit derecede asılın.ygs ile girebilirsiniz:)
Ha bir de arkadasiniz hangi okulda okuyor? Rahatlikla girdi dediniz ya merak ettm. Ozel uni mi? Cunku siralama en fazla 17 bine dusuyor ki bu ciddi bir puan demek.inşallah olur:)
Ha bir de arkadasiniz hangi okulda okuyor? Rahatlikla girdi dediniz ya merak ettm. Ozel uni mi? Cunku siralama en fazla 17 bine dusuyor ki bu ciddi bir puan demek.
Bu seneki sinava yetismem imkansz. Keske seneye yetisebilsem de bu senekini bosverdim. fizyoterapi ve rehabilitasyon bolumunu istiyorum. Puani bayagi yuksek. Zor olacak.Canım, 2016 da değil mi?
2015 az vakit var diye mi istemiyorsun..
istediğin bölüm ne?
Ben de 2015 ygs nasipse bir şeyler yapacağım.. ben iki yıllık sağlık bölümlerinden bir şey istiyorum iş imkanı kolay diye.. benimde 3 yaşında oğlum var...
Bu seneki sinava yetismem imkansz. Keske seneye yetisebilsem de bu senekini bosverdim. fizyoterapi ve rehabilitasyon bolumunu istiyorum. Puani bayagi yuksek. Zor olacak.
Sen hangi bolumu ustiyorsun? Sayisal derslerin nasl? Bir de kac yasndasin?:)
Evet saglik diger bolumlere gore daha avantajli ama yine de belli olmaz. Eczacilik da yildizi parlak bir bolumken keyifleri dogrultusunda sondurduler. İnsallah kazanirsn.29 yaşındayım.. sayısal idare eder 2 yılda bir kpss ye giriyorumkonular taze..
Türkçeye bakmam gerek sosyal yapmıyacağım Fen fena lisesyi bitireli olmuş 10 sene..
Esasen Gıda Teknikeriyim iş bulamıyorum atamalarda da hiç şansı yok.. Bi bayan için en iyisi memuriyet dedim sağlıkta atanma ihtimali çok daha yüksek oluyor..
Bende iki yıllık ya Radyoloji ya da Fizik Tedavi istiyorum nasip...
Seti aldim. Ay badnda baslicam ins. Calisma konusunda azimliyim. Zamanin yetmemesinden korkuyorum. Bu seri dort aylkmis. Mayisa kadar altyapi maksadiyla seriyi bitirsem onumdeki onbir ayda duzenli bir calismayla otuz nete cikabilir miyim? Zaman yeterli mi?Antrenmanlarla matematik serisini al. Kesinlikle memnun kalacaksın. Onları bitirdikten sonra kolaydan zora test kitaplarına geçersin. Zaten zamanın varmış önünde.
Gerci kpnularina bskinca senin de benmle neredeyse ayni kaderi paylastigini anladm:) sen ne durumdasn simdi?Seti aldim. Ay badnda baslicam ins. Calisma konusunda azimliyim. Zamanin yetmemesinden korkuyorum. Bu seri dort aylkmis. Mayisa kadar altyapi maksadiyla seriyi bitirsem onumdeki onbir ayda duzenli bir calismayla otuz nete cikabilir miyim? Zaman yeterli mi?
Seti aldim. Ay badnda baslicam ins. Calisma konusunda azimliyim. Zamanin yetmemesinden korkuyorum. Bu seri dort aylkmis. Mayisa kadar altyapi maksadiyla seriyi bitirsem onumdeki onbir ayda duzenli bir calismayla otuz nete cikabilir miyim? Zaman yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?