- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
Tesekkur ederm insallah basaririmTabiki getirebilir, içinde o azim olsun yeter ki ogrenirsin
Bircok kitap var ama antremanlarla matematigi cok ovuyolar. Bu hafta alip baslamayi dusunuyorum. İnsallah basaririm:)Bir kitap vardı matematiği çok alt seviyeden anlatan, kırtasiyede görmüştüm.
Ondan edin öncelikle.
Konu anlatımı ve çözümlü soruları bol olsun.
En basitten en zora gideceksin ve tüm konuları değil ama bence
basit denklemlerle başlayarak özellikle problem çözme üzerinde başarılı olabilirsin..
Ve de geometriye ağırlık vermeni tavsiye ederim inanılmaz zevklidir..
Senol hocayi bir sure dinledim ama konular daginik oldugu icn hangi sirayla gidecegimi bilemedm. Bana sirali tertipli sifirdan baslayan bir kitap lazm.kitabi buldum antremanlarla matematik. Duydugum kadariyla her kitap bir aylik derslere bolunms. Dort kitap dort ayda bitiyor. Ama ygs icin yeterli degil. Ben bu kitapla temel atip diger kaynaklardan pekistirmeyi dusunuyorum. İnsallah hevesim kursagimda kalmaz:) sen de sinava mi hazirlaniyorsun?İnternette youtebe de şenolhoaca mat yaz cikar cçok kolay anlatıyor kümelerden baslayip bu arada azminiz için tebrik ederim bende sifirdan basladim ve okumayi cook istiyorum basarilar
Karekoku de duydum. İnceleyeyim onu da.Biraz destek alırsanız ygs de 20-25 neti zorlayabilirsiniz,lys için bişey diyemem hiç temeliniz yoksa. Ama antrenmanlarla matematik tadında karekok 0-1-2 de öneririm bence daha faydalı. Matematik ogretmeniyim Bu arada.
Ygs den alıyorsa lys ye gerek yoktur,hangi bölüm düşünüyorsunuz?Karekoku de duydum. İnceleyeyim onu da.
Benim istedigim bolum ygs2den aliyor. Lys nin ne kadari aliniyor puan hesaplanirken acaba?
İstedigim bolumun Bir kismi ygs2den bir kismi mf3den aliyor. Mf 3 lys oluyor degil mi? Ama dort senelk bolumler icn lys sarti yokmuYgs den alıyorsa lys ye gerek yoktur,hangi bölüm düşünüyorsunuz?
Evet mf 3 lys fen matematik ağırlıklı.ygs den alan bazı 4 yıllık bölümler var bildiğim kadarıylaİstedigim bolumun Bir kismi ygs2den bir kismi mf3den aliyor. Mf 3 lys oluyor degil mi? Ama dort senelk bolumler icn lys sarti yokmu
Ben bu konuyu ayrintili olarak arastirayim en iyisi. Tesekkur ederim vakit ayirip cevaplandirdiginz icinEvet mf 3 lys fen matematik ağırlıklı.ygs den alan bazı 4 yıllık bölümler var bildiğim kadarıyla
Ben bu konuyu ayrintili olarak arastirayim en iyisi. Tesekkur ederim vakit ayirip cevaplandirdiginz icin
Ben yeni acik lise ye basladim ocakta ilk sinav var en az uc yil okumam gerekiyo insalah basarirsin zor ama insan cok isteyince de basaramayacagi sey yok bence[/QUOTE]hmm anlafm. İnsallah sen de hemen bitirip amacina ulasirsin. Allah yardimcimiz olsun[QUOlambadaki_cin, post: 37835324, member: 603200"]Senol hocayi bir sure dinledim ama konular daginik oldugu icn hangi sirayla gidecegimi bilemedm. Bana sirali tertipli sifirdan baslayan bir kitap lazm.kitabi buldum antremanlarla matematik. Duydugum kadariyla her kitap bir aylik derslere bolunms. Dort kitap dort ayda bitiyor. Ama ygs icin yeterli degil. Ben bu kitapla temel atip diger kaynaklardan pekistirmeyi dusunuyorum. İnsallah hevesim kursagimda kalmaz:) sen de sinava mi hazirlaniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?