Arkadaşlar,
Kızımın odası oyuncakçı dükkanı gibi, artık kullanmıyoruz. Akülü Arabayı bir hevesle ağlaya ağlaya aldırdı yüzüne dahı bakmadı, Bisikleti babası biz tatildeyken kendisi almış pedalsız olduğu için ve yürümeye erken başladığı ıçın kızıma hitap eden bir bisiklet değil yürümeyen çocuklarınız için ideal diyebilirim, ayak kemiklerini güçlendirir. Hiç binmedi sıfırdan farksız.( Kutusuyla aynı şekilde göndereceğim.) Süt sağma makinesini de bir hevesle ben aldım kızım emmek istemedi diye ancak kullanmak nasip olmadı, sütüm çekildi. biberonuyla birlikte garanti kağıdı hepsiyle birlikte göndereceğim.
1. Pilsan Akülü Tombik Araba 90 TL
2. Pilsan Hero Atv Bisiklet 45 TL
3. Kraft Elekt. Süt Sağma Makinesi 119 TL ye almıştım, 90 TL ye satıyorum. ( En fazla 3 kez Kullanmışımdır.)
Merhaba,
Bende elinizdeki süt sağma makinesinin aynısını burdan bi arkadaştan almıştım geçen ay. o makine de kullanılmamıştı. Ancak arkadaş 35tl ye verdi bana saolsun. bir arkadaşım var 2 aylık bebişi var ve hiç durumu yok bu makineye ihtiyacı var. en son ne kadara vereceksiniz acaba?
hangi şehirdesiniz acaba?mavi akülü araba satıldımı
Merhaba canım, aldığım fiyat ortada bu yüzden indirsem 80 tl olur en az.[/
İyide canım bu ürünü alan herkes alırken senin gibi aynı fiyata alıyor. ama olay ikinci el olunca iş değişiyor. ikinci el hangi ürünü burdan satmaya çalıştığında fiyat en az yarı yarıya düşüyor. yani cazip olmazsa satılmıyor çünkü verdiğin fiyat sıfırın üstünde.
http://www.................../bebek...Gogus-ve-Sut-Pompasi.aspx?ref=akakce&v=1.15.3
internette bu fiyatlarda satılıyor. ve çoğu sitede kargo ÜCRETSİZ.
lütfen sattığınız ürünlerin sıfır fiyatlarını bir araştırın.
Bu arada saolsun bir arkadaş senin cevabın üzerine bana özelden mesaj attı. kendi yeni aldığı ve kullanamadığı sıfır ürünü arkadaşımın ihtiyacı olduğu için 35tl ye verdi.
Biz burda birbirimize yardımcı oluyoruz. Makul olmaya çalışıyoruz.
Sizde biraz insaflı olun.
Merhaba canım, aldığım fiyat ortada bu yüzden indirsem 80 tl olur en az.[/
İyide canım bu ürünü alan herkes alırken senin gibi aynı fiyata alıyor. ama olay ikinci el olunca iş değişiyor. ikinci el hangi ürünü burdan satmaya çalıştığında fiyat en az yarı yarıya düşüyor. yani cazip olmazsa satılmıyor çünkü verdiğin fiyat sıfırın üstünde.
http://www.................../bebek...Gogus-ve-Sut-Pompasi.aspx?ref=akakce&v=1.15.3
internette bu fiyatlarda satılıyor. ve çoğu sitede kargo ÜCRETSİZ.
lütfen sattığınız ürünlerin sıfır fiyatlarını bir araştırın.
Bu arada saolsun bir arkadaş senin cevabın üzerine bana özelden mesaj attı. kendi yeni aldığı ve kullanamadığı sıfır ürünü arkadaşımın ihtiyacı olduğu için 35tl ye verdi.
Biz burda birbirimize yardımcı oluyoruz. Makul olmaya çalışıyoruz.
Sizde biraz insaflı olun.
Arkadaşım senin amacını anlamış değilim??? Bu yazdıklarn çok ayıp gerçekten!
Araştırmadığımı nerden biliyorsun? Sıfırı bu fiyata geliyorsa o zaman almak isteyen oralardan alsın yani ben kimseyi yakasından tutup da bunu alacaksın demedim! Aynı şe senin içinde geçerli olurunu sordu n aldığım fiyat ortada dedim yani neden böyle cevap verdin anlamadım? Arkadaşının işi de görüldüyse daha ne? Veren arkadaştan Allah razı olsun ne diyeyim. Benimelimden gelen bu yani verebileceğim fiyat ortada. Ister satılsın ister satılmasın.
hayırlı satışlar mavi akülü araba satılmadıysa son fiyat nekadar olur acaba ve hangi şehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?