Bebek İkinci El Sıfırdan Farksız Ürünler (akülü araba,bisiklet,süt pompası)

Arkadaşlar,
Kızımın odası oyuncakçı dükkanı gibi, artık kullanmıyoruz. Akülü Arabayı bir hevesle ağlaya ağlaya aldırdı yüzüne dahı bakmadı, Bisikleti babası biz tatildeyken kendisi almış pedalsız olduğu için ve yürümeye erken başladığı ıçın kızıma hitap eden bir bisiklet değil yürümeyen çocuklarınız için ideal diyebilirim, ayak kemiklerini güçlendirir. Hiç binmedi sıfırdan farksız.( Kutusuyla aynı şekilde göndereceğim.) Süt sağma makinesini de bir hevesle ben aldım kızım emmek istemedi diye ancak kullanmak nasip olmadı, sütüm çekildi. biberonuyla birlikte garanti kağıdı hepsiyle birlikte göndereceğim.

1. Pilsan Akülü Tombik Araba 90 TL
2. Pilsan Hero Atv Bisiklet 45 TL
3. Kraft Elekt. Süt Sağma Makinesi 119 TL ye almıştım, 90 TL ye satıyorum. ( En fazla 3 kez Kullanmışımdır.)

Memur olduğumuz için şimdilik büyük bir evde yaşıyoruz 10 ay sonra görev yeri değişeceğinden sıkıntı olacak ve kızıma hitap eden oyuncaklar almayı düşünüyorum. İlgilenenler olursa fiyatı konuşuruz.

Merhaba,
Bende elinizdeki süt sağma makinesinin aynısını burdan bi arkadaştan almıştım geçen ay. o makine de kullanılmamıştı. Ancak arkadaş 35tl ye verdi bana saolsun. bir arkadaşım var 2 aylık bebişi var ve hiç durumu yok bu makineye ihtiyacı var. en son ne kadara vereceksiniz acaba?

Merhaba canım, aldığım fiyat ortada bu yüzden indirsem 80 tl olur en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…