- 6 Mart 2011
- 281
- 32
-
- Konu Sahibi feritgozde
canım takas düşüormusunEvvettt şimdi sıra kozmetik ve aksesuardaa:)
Avon men traş sonrası balsamı ve avon roll on paketi açılmamıştır 5 er TL dir.
Avon kutusunda hiç kullanılmamış aydınlatıcı toplar 15 TL dir.
Avon Senses romantic garden of eden duş jeli büyük boy 750 ml.10 TLdir.
Avon İnci kolyeve avon altın rengi halka küpeler 5 er TL dir.
Avon beyaz deri kayış saat 15 TL dir.
Orjinal versace versus red jeans parfüm sadece 2 defa kuallanılmıştır.50 tl den satıyorum.
Avon yüz temizleme jelleri 5 er TL dir.
Evet canim.begendigim birsey olursa dusunurum.sen neleri begendincanım takas düşüormusun
olur canım özelden yaz numaranı lütfen.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...0-tl-takas-olur-38-40-42-beden-hersey.786484/ konum burada cnm Avon ürünlerini takas düşünüyorum watsaptan görüşmek olurmu
tamam canım ölçüyü yarın verebilirim en erken.mezura satın alacağım.kimseden bulamadım:)sen bana ürünlerin resmlerini atarsan sevinirm.ya cnm kusura bakma daha yeni gordum. olcu icin bekliyorum takasa aciksan benim de elimden cikarmak istedigim bazisini bir iki kullandigim seylerim var kiyafet ayakkabi vs. ne dusunuyorsan resim atabilirim konularimda yok satisa cikarmadigim seyler
ya cnm bende urun cok o yuzden ne tarz seylere ihtiyacin var beden olarak nasil olacak ayakkabi kac giyiyorsun falan ozelden de yazabilirsin istersen yani takas yapmak zorunda da dgliz olursa daha iyi olur bnm icin ev doldu tasti hala daha aliyorum gibi oluyor datamam canım ölçüyü yarın verebilirim en erken.mezura satın alacağım.kimseden bulamadım:)sen bana ürünlerin resmlerini atarsan sevinirm.
cnm henuz resimleyemedigim o kadar cok sey var ki kucuk bebegim oldugu icin maalesef vakit bulamiyorum. ayakkabi 37 bnm topuklarindan dolayi bir iki kez bayram ziyaretinde giyebildigim cok gzl kislik botlarim vardi sana uymaz o zaman. simdi telefonumda yuklu olan resimlerden bir iki atayim cnm ins. begendigin cikarsa bakariz. pantolonlarim da genelde 38 maalesef. cekecek vakit bulsam ahhhhhh analikpintose tamam canım ben 38 numara ayakkabı giyiyorum yazlık kışlık farketmez ürünleri koyabilirsn beden olarak 38 40 üst beden ama pantolon,etek,şort falan olacaksa onlar 40 beden uygun :)