Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceliğim satış canım ama bi bakabilirim beğenirsemSarar eşarp i takas düşünür musun
Tamam ozelden devam edelim o zamancanım eğer konundakilerse malesef bana göre değiller
ama ben sana bu eşarbı vereyim inan sıfırdan farksız ve çok şık
muzari43
Alaçam onu benim olacakay o da sana bayılmış![]()
inşallah kavuşursunuzAlaçam onu benim olacak![]()
Amin insallahinşallah kavuşursunuz![]()
kızçem forumdan bildiğin tesettürlü kızçe arkidişlerine sayfamı önerebilirsinAmin insallah
Tamam kuzumkızçem forumdan bildiğin tesettürlü kızçe arkidişlerine sayfamı önerebilirsinbelki ilgilenen olur
![]()
çok sağol canım benimCanım konun hayırlı olsun bedenim tutsaydı bi siftah yapardım ama maalesef ben 40-42 giyiyorum,İpek baş örtü takmıyorum beceremiyorum hep şal kullanıyorum,hayırlı satışlar bol kazançlar :)
senin eşarp duruyo kuzu satamadım :)Tamam kuzum
Aaa hayırdır niye satamadınsenin eşarp duruyo kuzu satamadım :)
eşi birini almasına izin vermiş :)Aaa hayırdır niye satamadın
Yihuuu kuzum sen onu çıkar sayfadan alaçam ben başörtüyü en kısa zamanda birisi beğenir alır bak bu sefereşi birini almasına izin vermiş :)
sana ayırmış olayım o zaman ama ne kadar bekleteceksin bi söyle bana,Yihuuu kuzum sen onu çıkar sayfadan alaçam ben başörtüyü en kısa zamanda birisi beğenir alır bak bu sefer![]()