Sıfıra Yakın Kozmetikler, Parfümler ve Kıyafetler Bakmadan Geçmeyin!

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
Selam kızlar
Bugün farkettim ki birsürü kullanmadığım kozmetik malzemem ve parfümüm var. Tabiki bir o kadar da giysilerim. Dedim ki bunları çok uygun fiyata satayım herkes yararlansın
Buyrun inceleyin yavaş yavaş eklediklerim de olacaktır

1 numara-- Doa Kozmetik tüy azaltıcı bakım kremi. Yarısından daha az kullandım. Lazere başladığım için artık kullanmıyorum. Düzenli kullanmadığım için etkisini bilmiyorum fakat tüylerin daha geç çıkmasını sağladığını söyleyebilirim. Fiyatı 5 TL

2 numara-- Oriflame pudra. Rengi medium. Ben açık tenliyim tenime çok uygun bi rengi var. Elimde başka pudralar olduğu için satıyorum. Az kullanıldı resimde görüldüğü gibi. Fiyatı 5 TL

3 Numara---Garnier BB krem yağlı ciltler için. Yaklaşık %20sini kullandım. Başka marka aldığım için satıyorum. Fiyatı 5 TL

4 numara--- Garnier Karma ve Yağlı ciltler için yüz günlük bakım kremi. Bir iki kez kullandım. Fiyatı 10 TL

5 numara---- Capilex tüy azaltıcı jel. Tüylerin incelmesini ve geç çıkmasını sağlıyor. yarısından az kullandım. Fiyatı 10 TL
6 numara---- Burberry Brit 30 ml. Yarısı duruyor. Hafif ve hoş bir kokusu var. YKM den almıştım 50 liraya. Fiyatı 10 TL
7 numara--- Oriflame Volare parfüm 50 ml. Resimde görüldüğü gibi çok az kullandım. Pudralı ve çiçeksi çokk güzel bir kokusu var. O kadar çok parfümüm var ki bunu kullanmaya sıra gelmedi Fiyat 15 TL

8 numara--- Avon Forever Today EDP 50 ml. Gördüğünüz gibi hiç kullanmadım sayılır. Buna da sıra gelmedi henüz. Kokusu yasemin ağırlıklı mis gibi çiçek kokusu. Fiyatı 20 TL

9 numara--- Gratisten aldığım ananas kokulu el kremi. Sadece 1-2 kez kullandım. Olduğu gibi duruyor. Fiyatı 5 TL

10 numara---- Calvin Klein Obsession Night EDP 50 ml. Yurtdışından almıştım. Yarısını kullandım. unisex e yakın bir kokusu var. üzerimde koklayan herkes çok beğendi. hafif ve hoş bir koku. Fiyatı 20 TL

11 numara--- Kokucuklar- kavun kokusu. Tam yaz aylarına uygun mis gibi kokuyor. 2şer 2 şer almıştım birini satıyorum.Hiç kullanılmadı. Fiyatı 5 TL

11 numara---- Kokucuk- Hanımeli kokusu. Buram buram çiçek kokusu Kokucukları çok severek kullanıyorum.Hiç kullanılmadı. Bu da fazla diye satıyorum. Fiyatı 5 TL

yeni ürünler 2.sayfada kıyafetler kızlar onlara da bakabilirsiniz

Son düzenleme:
kokucukları almak istiyorum ama başka ürünlerin var mı eklemek için bakacağım

kokucukları almak istiyorum ama başka ürünlerin var mı eklemek için bakacağım
Tabi canım istersen sana ayırabilirim kokucukları
Şu anlık iki tane de pantolonum var koyacağım resimlerde sorun var yükleyemiyorum.
Onun dışında şimdilik bu kadar

tamam canım pantolonları bekliyorum o zaman

Anlaştık tatlım:) bana özelden banka hesap bilgileri yollarsın yarın sabah hesabına geçerim.işyerime mng veya yurtiçine sana kargo bilgilerimi yazarım canım. parfüm de dopdoluysa çeyizime koyarım bende :))

Anlaştık tatlım:) bana özelden banka hesap bilgileri yollarsın yarın sabah hesabına geçerim.işyerime mng veya yurtiçine sana kargo bilgilerimi yazarım canım. parfüm de dopdoluysa çeyizime koyarım bende :))
Tamam canım özelden gönderiyorum bilgileri. Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Mor renkli şifon elbise. Çok şık yazlık elbise. 34 beden 36ya da uygun. Boyu 100 cm. Sadece 1 kez giyildi. Fiyat 40 TL

Son düzenleme:
Yazlık elbise. Boyu 90 cm. Ince askılı çok şık 36 beden. Sadece 1 kez giyildi. Fiyat 30 lira

Koton marka bordo kazak. Arkası kurdeleli tamamen açılıyor çok şık bi detay :) sadece 4-5 kez giyildi. Beden xs fakat bol kesim olduğu için 36-38 bedene uygun. Fiyat 20 TL yeni gibi

Şifon çok şık bluz. Sadece 1-2 kez giydim. 34-36 bedene uygun. Bele oturuyor beli incecik gösteriyor. Fiyat 15 tl

Adilışık marka elbise/tunik. Mor lacivert renkli. S beden. Boyu 90 cm. Temizidir.fiyatı 15 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…