Merhaba arkadaşlar. Üniversite kitaplarımı almak ve biraz da harçlık çıkarmak için üniversiteye hazırlık kitaplarımı satıyorum. Fiyatı alınan kitap sayısı ve seçilen kitaplara göre belirleyeceğimden şimdilik bir fiyat belirtmiyorum. Hem hiç kapağını açmadığım hem de sadece bir iki testini çözdüğüm veya bir iki sayfanın altını çizdiğim kitaplar var.
----------------Elimdeki kitaplar;
----Matematik
Formül, YGS Konu Anlatımlı
Güvender, %100 YGS Konu Anlatım Seti (3'lü)
Güvender, LYS Çözümlü Soru Bankası
Eksen, YGS Temel Matematik Konu Anlatımlı, Kavramsal Daire Modeli
Eksen, LYS 56 adet Çek-Kopar testi
Fen Bilimleri, YGS Matematik Soru Bankası
Fem, LYS Matematik Konu Anlatımlı
Kültür Dersaneleri, LYS Matematik Konu Anlatım, Çalışma Testleri, Soru Bankası 3'lü Set
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS Temel Matematik Soru Bankası
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Matematik Soru Bankası
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS Matematik Dergisi (Üslü Sayılar,Köklü Sayılar, Oran ve Orantı, Sayı-Kesir-Yaş-Yüzde-Kar-Zarar-Faiz-Karışım-Hareket-İşçi-Havuz Problemleri)
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Matematik Dergisi (Polinomlar, İkinci Dereceden Denklemler, Eşitsizlikler, İkinci Dereceden Fonksiyonlar, Trigonometri)
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Matematik Dergisi (İntegral, Toplam ve Çarpım Sembolleri, Matrisler ve Determinantlar, Doğrusal Denklem Sistemleri)
Matematik Dünyası,Konu Anlatımlı, Çözümlü Soru Bankası, Üniversite Sınavında Çıkmış Sorular ve Çözümleri (Çarpanlara Ayırma, Polinomlar)
Matematik Dünyası,Konu Anlatımlı, Çözümlü Soru Bankası, Üniversite Sınavında Çıkmış Sorular ve Çözümleri(Trigonometri)
Matematik Dünyası,Konu Anlatımlı, Çözümlü Soru Bankası, Üniversite Sınavında Çıkmış Sorular ve Çözümleri (Permütasyon, Kombinasyon, Binom, Olasılık)
Karekök, LYS Matematik 20 Çözümlü Deneme
A Yayınları, 46 yılın soruları ve ayrıntılı çözümleri (1966-2011)
----Türkçe/Edebiyat;
Güvender, Lys Edebiyat Soru Bankası
Final Dergisi Dersaneleri, Türkçe-Edebiyat, YGS-LYS Soru Bankası
Eksen,YGS Türkçe Konu Anlatımlı, Kavramsal Daire Modeli
Eksen, LYS Türk Dili ve Edebiyatı 56 adet Çek-Kopar yaprak testi
Karekök, LYS Edebiyat 20 Çözümlü Deneme Testi
Pratik Yol, Şifreli Edebiyat Kitabı
Okyanus, YGS-LYS Dil Anlatım 80 adet yaprak test
Fem, 20 adet Türkçe YGS Denemesi
Kavram, Ygs-Lys Türkçe-Edebiyat Soru Bankası
Eksen, YGS Türkçe, 55 adet Çek-Kopar Yaprak Test
Sınav, LYS Edebiyat Soru Bankası
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS-LYS Türkçe Dergisi ( Ses bilgisi, Yazım Kuralları, Noktalama İşaretleri, Anlatım türleri ve düşünceyi geliştirme yolları, Paragraf Bilgisi)
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS-LYS Türkçe Dergisi (Sözcük türleri, Cümlenin ögeler, Cümle türleri, Dil bilgisiyle ilgili anlatım bozuklukları)
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Edebiyat Dergisi (Güzel Sanatlar ve Edebiyat, Sözlü ve Yazılı Anlatım Türleri, Coşku ve Heyecanı Dile Getiren Metinler (şiir bilgisi), Tarih İçinde Türk Edebiyatı)
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS-LYS Türkçe Dergisi ( İletişim-Dil-Kültür, Sözcükte Anlam, Sözcük öbeklerinde anlam, Anlatım Bozuklukları, Sözcükte Yapı, Cümlede Anlam)
Asel, YGS ve LYS'de "Değişmeyen" edebiyat ve dil bilgisi, Çıkmış sorular ve çözümleri (1966-2011)
Test Grup, 47 adet Edebiyat Yaprak Testi
NOT: Kargo alıcıya aittir. Ayrıca talebe göre diğer derslerdeki kitaplarımı da ekleyebilirim...
----------------Elimdeki kitaplar;
----Matematik
Formül, YGS Konu Anlatımlı
Güvender, %100 YGS Konu Anlatım Seti (3'lü)
Güvender, LYS Çözümlü Soru Bankası
Eksen, YGS Temel Matematik Konu Anlatımlı, Kavramsal Daire Modeli
Eksen, LYS 56 adet Çek-Kopar testi
Fen Bilimleri, YGS Matematik Soru Bankası
Fem, LYS Matematik Konu Anlatımlı
Kültür Dersaneleri, LYS Matematik Konu Anlatım, Çalışma Testleri, Soru Bankası 3'lü Set
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS Temel Matematik Soru Bankası
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Matematik Soru Bankası
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS Matematik Dergisi (Üslü Sayılar,Köklü Sayılar, Oran ve Orantı, Sayı-Kesir-Yaş-Yüzde-Kar-Zarar-Faiz-Karışım-Hareket-İşçi-Havuz Problemleri)
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Matematik Dergisi (Polinomlar, İkinci Dereceden Denklemler, Eşitsizlikler, İkinci Dereceden Fonksiyonlar, Trigonometri)
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Matematik Dergisi (İntegral, Toplam ve Çarpım Sembolleri, Matrisler ve Determinantlar, Doğrusal Denklem Sistemleri)
Matematik Dünyası,Konu Anlatımlı, Çözümlü Soru Bankası, Üniversite Sınavında Çıkmış Sorular ve Çözümleri (Çarpanlara Ayırma, Polinomlar)
Matematik Dünyası,Konu Anlatımlı, Çözümlü Soru Bankası, Üniversite Sınavında Çıkmış Sorular ve Çözümleri(Trigonometri)
Matematik Dünyası,Konu Anlatımlı, Çözümlü Soru Bankası, Üniversite Sınavında Çıkmış Sorular ve Çözümleri (Permütasyon, Kombinasyon, Binom, Olasılık)
Karekök, LYS Matematik 20 Çözümlü Deneme
A Yayınları, 46 yılın soruları ve ayrıntılı çözümleri (1966-2011)
----Türkçe/Edebiyat;
Güvender, Lys Edebiyat Soru Bankası
Final Dergisi Dersaneleri, Türkçe-Edebiyat, YGS-LYS Soru Bankası
Eksen,YGS Türkçe Konu Anlatımlı, Kavramsal Daire Modeli
Eksen, LYS Türk Dili ve Edebiyatı 56 adet Çek-Kopar yaprak testi
Karekök, LYS Edebiyat 20 Çözümlü Deneme Testi
Pratik Yol, Şifreli Edebiyat Kitabı
Okyanus, YGS-LYS Dil Anlatım 80 adet yaprak test
Fem, 20 adet Türkçe YGS Denemesi
Kavram, Ygs-Lys Türkçe-Edebiyat Soru Bankası
Eksen, YGS Türkçe, 55 adet Çek-Kopar Yaprak Test
Sınav, LYS Edebiyat Soru Bankası
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS-LYS Türkçe Dergisi ( Ses bilgisi, Yazım Kuralları, Noktalama İşaretleri, Anlatım türleri ve düşünceyi geliştirme yolları, Paragraf Bilgisi)
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS-LYS Türkçe Dergisi (Sözcük türleri, Cümlenin ögeler, Cümle türleri, Dil bilgisiyle ilgili anlatım bozuklukları)
Sınav Dergisi Dersaneleri, LYS Edebiyat Dergisi (Güzel Sanatlar ve Edebiyat, Sözlü ve Yazılı Anlatım Türleri, Coşku ve Heyecanı Dile Getiren Metinler (şiir bilgisi), Tarih İçinde Türk Edebiyatı)
Sınav Dergisi Dersaneleri, YGS-LYS Türkçe Dergisi ( İletişim-Dil-Kültür, Sözcükte Anlam, Sözcük öbeklerinde anlam, Anlatım Bozuklukları, Sözcükte Yapı, Cümlede Anlam)
Asel, YGS ve LYS'de "Değişmeyen" edebiyat ve dil bilgisi, Çıkmış sorular ve çözümleri (1966-2011)
Test Grup, 47 adet Edebiyat Yaprak Testi
NOT: Kargo alıcıya aittir. Ayrıca talebe göre diğer derslerdeki kitaplarımı da ekleyebilirim...