canım yok ben elimdekileri çıkarmaya çalışıyorum evden taşınrken eşya azalsın diye bişey almak istemiyorum oyüzdn çok uyguna veriyorum olmayanları takas düşnmüyorum.
canım yok ben elimdekileri çıkarmaya çalışıyorum evden taşınrken eşya azalsın diye bişey almak istemiyorum oyüzdn çok uyguna veriyorum olmayanları takas düşnmüyorum.
anladm canım hayırlı satışlar
çok teşekküğrler sizede:)
yalnız o yelek bu gidişle benim olacak başından beri takipteyimtek ürüne kargo ödemek istemediğimden bakınıp duruyorum
şort ve ayakkabılar var aynı renkte kombinleyeceğinz onlarada bakablrsnz yine lv el çantası var bunlarla kombinlenirse güzel olur bnm niyetim oyduda intenet sitesinden alışveriş yapmak buyüzdn riskli biraz 36 bedenim dar olmasın yapışmasın die m beden aldım dökümlü dursun istedim emanet gibi durdu bu seferde:) aldıklarımn yarısı sıfır etiketli duruyor :)
canım adres vermedin
cnm ben o söylediğim 2 taneyi istiyorum şuan yoğunsun müsait olduğunda özelden görüşelim adres bilgilerimizi
canım adres vermedin
tmm cnm kahve botlar ve montu sana ayırıyorum bn akşama doğru konuşurz yine olurmu biraz müsait olmaycm buara:)
kız bana boşuna kıyafet fln getirme bak boşuna taşıma ben evi boşaltmaya uğraşıyorum sen bana kıyafet getriyorsun kuzum yok walla bişey ihtiyacım yok zaten ev dolu istemem daha kıyafet fln:)
tamam canım başın kalabalık senin Allah bol bereketli satışlar versin
gumus yada altın rengı ayakkabın var mı dıye sormustum ama ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?