Sıfır ve 2.el albümüm giyim ayakkabı çanta aksesuar hepsi......

canım yok ben elimdekileri çıkarmaya çalışıyorum evden taşınrken eşya azalsın diye bişey almak istemiyorum oyüzdn çok uyguna veriyorum olmayanları takas düşnmüyorum.

canım ürünlerle beraber gelirim tam tarif etsene özelden ewi.ben minübüs yolundayım çünkü bi de tel yaz

yalnız o yelek bu gidişle benim olacak başından beri takipteyim tek ürüne kargo ödemek istemediğimden bakınıp duruyorum

şort ve ayakkabılar var aynı renkte kombinleyeceğinz onlarada bakablrsnz yine lv el çantası var bunlarla kombinlenirse güzel olur bnm niyetim oyduda intenet sitesinden alışveriş yapmak buyüzdn riskli biraz 36 bedenim dar olmasın yapışmasın die m beden aldım dökümlü dursun istedim emanet gibi durdu bu seferde:) aldıklarımn yarısı sıfır etiketli duruyor :)

Son düzenleme:

canım adres vermedin

cnm ben o söylediğim 2 taneyi istiyorum şuan yoğunsun müsait olduğunda özelden görüşelim adres bilgilerimizi

canım adres vermedin

kız bana boşuna kıyafet fln getirme bak boşuna taşıma ben evi boşaltmaya uğraşıyorum sen bana kıyafet getriyorsun kuzum yok walla bişey ihtiyacım yok zaten ev dolu istemem daha kıyafet fln:)

Son düzenleme:
kız bana boşuna kıyafet fln getirme bak boşuna taşıma ben evi boşaltmaya uğraşıyorum sen bana kıyafet getriyorsun kuzum yok walla bişey ihtiyacım yok zaten ev dolu istemem daha kıyafet fln:)

tamam çanta geitiyorum sadece

gumus yada altın rengı ayakkabın var mı dıye sormustum ama ? :))

Görmedim cnm kusura bakma :) onları eklemeyi unutmuşum sanırm:) son model sezon kafes bottie tarzda altın var simli bunlar mango sıfır etiketli 79 yada 69a indrme girdğne almştm etiket fiyatı üstnde 129 tl.

50 tlye satıyorum bunlarıda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…