Bebek İkinci El SIFIR ÜRÜN / Pilsan leopar akülü araba

çok soran oluyor akülü arabayı ama bi türlü orta yol bulunmadı :) önceliğim adana içi elden teslim son fiyat 300 tl

Hocam ptt kargoya sorar mısın kaça gonderiyor adanadan alacak olan kişi konyaya gelmiş. Eğer kargo uygunsa alacağım.

konu aktif
ihtiyaçtan dolayı fiyatı düşmüştüm tekrar fiyat 350 tl adana içi hemen teslim

konu günceldir arkadaşlar alıntı yaparak cevap yazarsanız sevinirim gözümden kaçıyor

Cnm bende akülü araba arıyorum ama fiyatı yüksek bşraz arabaya değilde bana yüksek aslında çokta güzelmiş yaa

Cnm bende akülü araba arıyorum ama fiyatı yüksek bşraz arabaya değilde bana yüksek aslında çokta güzelmiş yaa

canım akülü araba fiyatları bu civarda sıfır ürün olduğu için de düşemiyorum fazla maalesef
sende kesene göre bulursun umarım

Canim urun cok guzelmis esimle konusacam sana haber ederim biraz daha pazarlik olur InsaAllah bide kargo falannasil olurki istanbuldayim ben

canım akülü araba fiyatları bu civarda sıfır ürün olduğu için de düşemiyorum fazla maalesef
sende kesene göre bulursun umarım
merhaba akülü araba satıldımı fotolarını gönderirmisinz rica etsem birde en son fiyat ne olur acaba tesekkürler

merhaba akülü araba satıldımı fotolarını gönderirmisinz rica etsem birde en son fiyat ne olur acaba tesekkürler

merhaba satılmadı henüz 2.sayfada ürünün fotoları mevcut son fiyat 350 tl isterseniz tekrar fotolarını çekebilirim

fiyatı düştüm arkadaşlar çok soran oldu bi türlü kısmet olmadı kimseye
ilk isteyene gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…