• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır, Hiç Kullanılmamış Büyük Boy Kamp/Piknik Çadırı (Ankara İçi Elden Teslim)

Derinmavi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
58
Puanlar
88
Oldukça geniş 270x270×210 cm) kaliteli bir kamp çadırı aldım. Rengi mavi-gri tonlarındadır. Kamp için, yağmurlu havalar için çok ideal ve su geçirmez bir modeldir.
Ancak ben çocuklarla günübirlik pikniklerde kullanmak için daha hafif bir şey istiyordum, bu model bizim arabamızın bagajına büyük geldi ve bana biraz ağır geldiği için satmak istiyorum. Evin salonunda sadece kontrol etmek amaçlı bir kere kurduk, onun dışında hiç kullanılmadı, sıfır üründür. Tertemiz poşetinde ve çantasında duruyor.
Kargoyla uğraşmak istemediğim için Ankara içi ortak bir noktada elden teslim etmek istiyorum. İsteyen gelip görüp içine bakarak da alabilir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun, çok rahat edeceği bir çadır."
Fiyat: 3750 TL

Eklentiler

• 71637.webp
    71637.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 71181.webp
    71181.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 7
  • 71650.webp
    71650.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 8
takas + ücret düşünür müsünüz? decathlon fresh black serisinin beyaz çadırını almıştık biz de. iki kişi için çok ideal. yaklaşık 3-4 defa kampta kullandık. aslında çok memnunuz ama artık ailemize bebişimiz katıldığından bizim için yeterli olmayacak gibi.

Baktım şimdi de bize uygun değil sanırım. Tesekkür ederim

Back
X