- 8 Kasım 2015
- 148
- 17
- 48
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bana bildirim gelmeyince görmedim ben yazılanları yoksa tabiki cevap verirdim kusura bakmayin tekrar kıyafet hallettim canim ikinci el aldım kıyafetleri hediye de geldi bebisime onlar isimi gorucek şimdilikPınsr hanım niye.kimseye cvp veryorsunux ihtiyacınız yoksa insanları neden cvp almaları için bekletiyorsunuz.
Canim kıyafet olayını tamamladım ben eksiklerim bitti çok sukur suan sadece kendime bakıyorum lohusa pijamasi vs bakiyorumMrhbalar pınar hanımmm elimde markalı bebek kıyefetlerı mevcut kanz,chico,nike vb takas yapabılırız ....isterseniz çünki epilatorumu yenılemeyı ıstıyordum bende
Canim kıyafet olayını tamamladım ben eksiklerim bitti çok sukur suan sadece kendime bakıyorum lohusa pijamasi vs bakiyorum
Kıyafet ihtiyacimiz kalmadi canım ilgin için çok tesekkür ederim lohusa pijamasini falanda hallettim çok şükür zaten pijama takımına veya lohusa pijamasina takas edeceğim kadar ucuz değil cnm 100 tl ye satmayi düşündüğüm bir ürün sıfır olduğu içnpinar39 pierre cardin yeni-etiketli pijama takımları var elimde 2 adet, biri ekru çok şık S-M bedene uygun diğeri çiçekli M-L bedene uygun, ikisi de sıfır, eğer bedeni uyarsa onlarla takas yapabiliriz tabii beğenirsen. Lohusa geceliği ve sabahlık da var hiç kullanılmamış. İlgilenirsen foto atarım
Kıyafet ihtiyacimiz kalmadi canım ilgin için çok tesekkür ederim lohusa pijamasini falanda hallettim çok şükür zaten pijama takımına veya lohusa pijamasina takas edeceğim kadar ucuz değil cnm 100 tl ye satmayi düşündüğüm bir ürün sıfır olduğu içn
Çok sağol canim insallahben zaten birini vereyim diye dememiştim neyse halletmişsin madem fazla çene yormama gerek yok, güle güle kullan.