Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Canim benim bebeğim erkek :)
Amin canim benim inşallah :)Tamam canım, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
arkadaslar bunlarda suan ki satış fiyatlarıArkadaslar elimde hic kullanilmamis braun silk epil 5 var kutusnda duruyor hic kullanilmadi suanda internette satis fiyatlari 180-200 arası bakabilirsiniz nisan bohcamda gelmişti gorumcem almış fakat ben epilasyon dan korktuğum için hiç açmadım bile zaten normalde de tüyü sık çıkan biri değilim eğer ilgilenen olursa ihtiyacı olan takas yapmayı düşünüyorum port bebe ve canta olabilir ana kucagi olabilir yada birkaç farklı ürün olabilir ama bebekle ilgili olursa sevinirim ilgilenen arkadaşlarım bana ulasabilirler
Canim baktım besige ama çok delik gibi geldi ama tabi ki ona göre uygun fiyat vermissin bence sıfır park yataklar en az 250 çünkü sana da hayırlı satışlar dilerimcanım ne arıyorsun sen bebek eşyası olarak..
bir tane park yatak var bende filesinde küçük delikler var ama..
erkek bebek kıyafetleride var ..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...balance-ayakkabilar-eklenmistir.711174/page-3 park yatağın fotosu burda..
Battaniye ne kadarBebeğiniz kaç aylık acaba yeni doğduysa battaniye gibi sarılan kundak var bende çıtçıtlı,kanguru var ,çıtçıtlı zıbınlar ilk adım ayakkabısı var
15 lira diyorum kalın şirin Bi kundak isterseniz fotoğrafını atabilirimBattaniye ne kadar