Bebek İkinci El SIFIR AYARINDA Pierre Cardin PS 102 Yatarlı Lüks Puset Bebek Arabası satıyorum ....

yildiz46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
11
0
Pierre Cardin PS 102 Tam Yatarlı Lüks Puset Bebek Arabası Siyah
Pierre Cardin PS 102 Baston Bebek Arabası

Kullanışlı file sepeti
8 adet sağlam ve dayanıklı teker
Sağlam dayanıklı ve hafif alüminyum çatı
Kalın lüks kaliteli oturma bölümü
5 noktalı emniyet kemeri
Tam yatabilen sırt dayanağı(160 derece eğimle)
Katlandığında baston şeklini alabilme
Süspansiyonlu ve 360 derece dönen ön tekerler
Rahat ve kullanışlı sürüş özelliği
çift kilitleme sistemi
Çift Körüklü özel tente
Ayak kısmı hareketli
Ön barı ile katlana bilme
Ön barı Çıkarmadan sadece açarak bebeğinizi rahatlıkla alabilirsiniz

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pierre-cardin-ps-102-tam-yatarli-luks-puset-bebe-108841115 bu linkden de inceleyebilirsiniz arkadaşlar..çok az kullanıldı fiyat 250 tl alana şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:

Canım sıfır fiyatı 290 milyon ikinci el için çok istiyorsun biraz daha uyguna verirsen düşünüyorum almayı

canım linkten baktıysan 366 tl eğer o fiyata bulursan tabiiki sıfırını al derim ama güvenilir bi site olan gitti gidiyorda 366 tl bazılarınn da stoklarında yokmuş bi arkadaşım söylemişti...eğer düşünürseniz en son 225 yapabilirim

Kardeşime de böyle birşey lazım ama bence de pahalı.
Pahalı buluyorsanız almayın da diyebilirsiniz tabi ki hakkınız ama kullanmasanız bile 2. el oluyor,
bir de kargo vs, sıfırının fiyatını da geçiyor neredeyse.
Ben daha çok yeni aldım aynı arabayı sıfır fiyatı 280 tl.
Gitti gidiyor fiyatı uçurmuş.

çok iyi almışsınız hangi renk bilmiyorum ama renklerde fiyatları belirliyo..ben daha fazla birşey yapamam diğer türlü çok ucuza gitmiş olur..kargoyu araştırıp en uygun olandan gönderirim eğer isterseniz

yezdaa üç gün önce aynı marka arabayı satıyorum diye mesaj attın,sonra arkadaşımın arabası dedin şimdi de 210 olur mu diyorsun,anlamadım ne iş

zey mardin dedim ya arkadaşım diye telefonla ulaşamadım kendisine benim açtığım sayfada sormuşlar bende arkadaş adına karar vermek istemedim onu sordum kendisi msjı okuduğunda zaten bana dönecektir diye yanlış anlaşılmaya mahal vermesin..

yezdaa ben kararımı vermiştim,hafta sonu senden tlf bekliyordum,ama en son buraya yazdığın mesajdan sonra fikrimi değiştirdin,senin konuna yazılan mesajı biz de görürüz forumda,neyse bana bir şey inandırmak zorunda değilsin sana hayırlı günler hayırlı satışlar

eğer bi yanlış anlaşılmadan dolayı vazgeçtiyseniz bu sizin kaybınız oldu...bizde arabamızı satmak istiyoduk arkadaşım yezda da burdan arabalarını satacağını söyleyince o zaman bizimkini de koyalım dedik o şekilde oldu ZEYMARDİN..daha sonra belki yanlış anlaşılma olur diye beni de üye yaptık.. o gün bana tlf da ulaşamayınca buraya yazmış 210 olur mu diye...ayrıca yezda ihtiyacı varmış deyince 210 yaptım o senin için bu kadar uğraştı çok ayıp ettin...biz midyattayız gelip arabaları görebilirsin biz Allah'tan korkan insanlarız...ayrıca bizleri de zan altında bırakıp hakkımıza girdin

yezdanın aynı arabayı satıyorum diye konu açması sonrası sizin arkadaşınızsa sizin sayfanızda 210 olur mu demesi sonrasındaki açıklamasında benim konuma yazmışlardı demesi ama bizim bunu forumda görmemiş olmamız-özel mesaj demedi-bana da ne iş dedirtecek durum oluşmasına neden oldu,bence güven çok önemli,ben de kimsenin hakkına girmek istemem, kesinlikle iyi düşüncemi bozmak istemem ama açıkça düşüncemin değişmesine yezdanın mesajı sebep oldu

tabiiki güven çok önemli ama bak tekrar tekrar aynı şeyleri konuşuyoruz..o sorularının cevabını yukarıda verdim tamamen yanlış anlaşılma olmuş...uzatmaya hiç gerek yok canım sen almaktan vazgeçtin...gönlüne göre bi araba bulursun umarım

ZEYMARDİN kardeşim biz sana bire bir herşeyi açıklamak zorundamyız bir sürü şey yazmışsın.yok özel msjla dememişim sizinle yazıştık forumda çoğunu özel msjla o zamn onlarda yalan ecem055 eğer okuyorsa onun için istemiştim 210 tl olsun diye burada forumda herkesin kafası bulandıracağınıza kaldı ki benim telefon numaram var sizde arayıp bi zahmet sorsaydınız arabamımızın satılıp satılmaması hiç önemli değil bizi zan altında bırakıp gerçekten hakkımıza girdiniz.kaldıki ZEYMARDİN arabamızı elden teslim edecektik size ne güvensizliğinden bahsediyorsunuz siz alah aşkına...sizin yaptığınız çok ayıp....

sanal ortamın ve birbirimizii tanımamanın arkadaşınızın mesajının bana garip gelmesiyle yersiz bir güvensizlik içine girmişim yezdayla konuştum konuya açıklık getirdi,sizleri kırdığım ve sayfayı işgal ettiğim için üzgünüm

Evet yezdaa hanımın chicco arabasını almak istedim 210 verebileceğimi söyledim özelden,o da sağ olsun yardımcı olmak için arkadaşının arabasını önerdi.anlaşabilseydik yezdaa hanımın arabasını alacaktım doğrusu güven sorunu yaşamadım.açıklık getirebildiysem konuya sevinirim.herkese güven dolu bol kazançlı alışverişler diliyorum.

Konuyla alakalı kafamda benim de soru işaretleri oluşmuştu, zeymardin arkadaşın
buradan yazması ve konuya açıklık getirilmesi iyi olmuş.
zeymardin arkadaşın yerinde ben de olsam vazgeçerdim.
güvensizlik yaratacak bir ortam yaratıyorsanız suç siz de, burası sanal ortam farkındaysanız, güven önemli.
Bizler de müneccim değiliz, kimin için sorduğunuzu nereden bileceğiz, mesajda gayet açık yezdaa alıcı gibi görünüyor.

zeymardinde ecem hanımda konuya açıklık getirdi.forumdaki arkadaşlar inanıp inanmamak size kalmış.ayrıca ecem hanıma teşekkür ederim bu konuda açıklama yaptığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…