• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır ayarında chicco polly mama sandalyesi

güncel.........................

Mutlaka sıfır ayarındadır ve temiz kullanmışsınızdır ama maalesef ürünü satmaya kalktığınızda aldığınızın yarısına teklif verebiliyorsunuz, aynı şeyleri ben yaşıyorum ve satılığa çıkarırken de yarısından sunuyorum. Burada eleştiri alma sebebiniz de bundan kaynaklanıyor bence.
Sonuçta kimse kimseyi tanımıyor en nihayetinde, siz ne kadar şöyle böyle deseniz de ürün 2.el olduğu için alıcı da güvenemiyor hali ile.
Ben aynı ürünü 259-TL ya aldım birkaç ay önce, muhtemelen seneye bu zamanlar bende satmak isterim ve vereceğim fiyat bunun yarısı olur. İşinize karışmak değil asla niyetim, sadece bu işler böyle oluyormuş bende birkaç fazlalık eşyayı satmak istediğimde karşılaştım, o yüzden sizde yadırgamayın. Evinizde yer kaplayacağına hem başkasının işi görülsün hemde sizde değerlendirmiş olun derim, nacizane fikrim.

merhaba bende izmirdeyim.malesef kargo ücreti dahil değil.ptt kargo uygun tutuyor. park yatak ve bebek arabası dda sattım ben burdan 20-25 arası kargo tuttu.sandalye tertemiz.bütün aksesüarları tam.cift kılıflı.

merhaba bende izmirdeyim.malesef kargo ücreti dahil değil.ptt kargo uygun tutuyor. park yatak ve bebek arabası dda sattım ben burdan 20-25 arası kargo tuttu.sandalye tertemiz.bütün aksesüarları tam.cift kılıflı.

arkadaşım 60 liraya aldı aynısını 2. el sadece ebeveyn epsisi eksik.siz de en azından 90 100 liraya falan verirseniz ben alırdım.gaziantepte oturuyoum kargo parası ile birlikte 130 a gelir.burda sıfırı 200 lira.ama ihtiyaçlarımız çok.yetiştimek zor siz de bilirsiniz.

Atlar fiyatta bişiler daha yaparsan bende talibim bursada oturuyorum kargo yine 30 gibi tutar bari 130 a 140 a gelsin ki 2. El aldığımızı anlayalım yoksa taksitle sıfırı daha makul oluyor yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim

Back