• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır ayarında chicco polly mama sandalyesi

$Fotoðraf-0338.jpg $Fotoðraf-0336.jpg $Fotoðraf-0337.jpg

bu mama sandalyesını 1 yıl once 230 lıraya almıstım 2 yıl garantısıyle beraber.. akıl vermek gıbı olmasında fıyat bıraz yuksek sankı ıkıncı el için..

bu mama sandalyesını 1 yıl once 230 lıraya almıstım 2 yıl garantısıyle beraber.. akıl vermek gıbı olmasında fıyat bıraz yuksek sankı ıkıncı el için..

teşekkürler fikriniz için.bende 280 tl ye aldım izmirden şimdi 300 350 ye satılıyor.tertemiz çok az kullanıldı

Ben de bu mama sandalyesini araştırıyorum ama diğer arkadaşın dediği gibi sıfırı 250 tl ve 12 taksit ve heryere ücretsiz kargo sizin 380 dedikleriniz poly magic modeli üzerinde oyuncağı falan var fiyat vermeden önce internette fiyatlara bakarsanız ürününüze daha kolay alıcı bulabilrsiniz... nacizane fikrimdir...

ürünü e-bebekten aldım gerçekten çok güzelmiş tavsiye ediyorum almak isteyenlere hem kargo ücretide yok kapıya teslim...

en son 185 olur başkada inemem üzgünüm.ptt kargoda uygun tutar.almak isteyen için sıfırından baya düşük fiyata mal olur.

ben tamamen ii niyetimle yazıyorum siz niye nispet yapar gibi konuşuyorsunuz anlamadım.güle güle sağlıkla kullanın inşallah

ben tamamen ii niyetimle yazıyorum siz niye nispet yapar gibi konuşuyorsunuz anlamadım.güle güle sağlıkla kullanın inşallah

Yok cnm bende o niyetle yazmadim yanlis anlamissin.Hayirliisiyla satarsin sende ins.

atlar, canım moralini bozma. burada öyle bişey varsa nedense. hemen bu fiyat şöyle böyle sen niye böyle yapıon diye saldırı başlıyor.. aynısını bende yaşadım. almak istemeyen almasın gitsin sıfırını alsın o zaman. sayfa eleştri ile dolmuş. burada yazılanlar uyarı mahiyetinde değil bence rencide edici yazıyorlar. alışkanlık oldu buralarda bu heralde.

maymis teşekkür ederim anlayışın için.doğru söylüyorsun moralimi bozmamaya çalışıcam

Back