How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El sifir avent ve chicco emzik+gogus pedi 15 lira

Hepsinin sadece kutulari acildi hic kullanmadik bebegim emzik kabul etmedi.avent damakli 6 18 ay emzik 10 lira koruma kapakli. Chicco kaucuk damakli emzik 5 lira koruma kabi 2 lira .... meyve filesi 8 lira iki yedek filesi var.isteyene foto koyabilirim

$Fotoðraf0645.jpg $Fotoðraf0646.jpg $Fotoðraf0647.jpg ilk resimdeki lcw 19 no 10tl
2. rsimdeki my first 6 9 ay çok kullandık hafif pamuklanma var 7 tl
fbli olanda 1 2 kez kullanıldı 7tl telefonum iyi çekmiyo renk biraz tuhaf kusura bakma canm

Canim ilk adim ayakabini begendim ama tek fiyaf coj yuksek kargo vs. Sifir almam daha mantikli.takas dusunursen o sekilde degerlendirebilirim ancak
aynı markanın ortopediklerini araştır hiçte çok değil ayrıca ben hiç kullanmadım bebeğimin ayakları büyük ayrıca yürümüyo diye hiç giydirmedim tabi kara senn mustelanın kremi varmış sayfanda nemlendirici bebeğin yüzüne sürülüyo mu

aynı markanın ortopediklerini araştır hiçte çok değil ayrıca ben hiç kullanmadım bebeğimin ayakları büyük ayrıca yürümüyo diye hiç giydirmedim tabi kara senn mustelanın kremi varmış sayfanda nemlendirici bebeğin yüzüne sürülüyo mu

Evet o cilt icin ama satildi onlar yaaa

Back