Bebek İkinci El sifir avent ve chicco emzik+gogus pedi 15 lira

tutya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
885
25
48
İstanbul
Hepsinin sadece kutulari acildi hic kullanmadik bebegim emzik kabul etmedi.avent damakli 6 18 ay emzik 10 lira koruma kapakli. Chicco kaucuk damakli emzik 5 lira koruma kabi 2 lira .... meyve filesi 8 lira iki yedek filesi var.isteyene foto koyabilirim

göğüs pedi 22 adet var 3 lira avent 6 18 ay emzik tamamen sıfır 3 6 alcamıza yanlışlıkla 6 18 almışız:) mustela kuru ciltler için bebek nemlendirici nohut kadar kullandım bebeğimin sorunu geçti bida kullanmadık güvenli meyve filesi hiç kullanmadık 8.5 lira chicco damaklı emzik hiç kullanmadık popolin pişik kremi bir kez nohut kadar kullandık 5 lira kraft süt saklama poşeti 5 lira

mesaj kutun doluydu cevap yazdım ama mesajım iletilmedi

bebedor cam biberon bebeğim doğunca bir kez kullandık ucu ayrıyeten aldım damaklı silikon uç hic kullanılmadı 8 lira fulya kids 2 numara ayakkabı hiç kullanılmadı 5 lira 2 numara hiç kullanılmadı 5 lira 6 9 ay hiç kullanılmadı 8 lira 1 numara hiç kullanılmadı 3 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…