Çok kişi olursak toplardik.. ben tek te okuyorumBende katılmak isterim ama ismi a'zam duası birde 70000 ya şafi çekiyorum şimdi bu duayı nasıl okuyoruz bir keredemi 422kere okuyoruz birde abdestli mi olmak lazım
Valla yok canım ama ben faydalanılsin diye attım bu dua beni çok rahatlatan bı dua..Katılım yok mu kimseden ?
Bende okuyayım oyle yapayım kendim okuyayım artıkValla yok canım ama ben faydalanılsin diye attım bu dua beni çok rahatlatan bı dua..
Hergun biraz da olsa okumaya calisiyorum.
İstersen birlikte 100 er tane okuyalım.. düzenli okumuş oluruz.Bende okuyayım oyle yapayım kendim okuyayım artık
Farketmez canim hergun okumaya calisiyorum ben zatenOlur canim yarın baslayalim o zman
Tamam canim hayırlı yolculuklar bende yola çıkacağım yarınBen bugün yolculuk yapıyorum o yüzden canım
Teşekkür ederim canımTamam canim hayırlı yolculuklar bende yola çıkacağım yarın
Tamam canım kopyalıcam ben onu inşallah sağol canım arkadaşım
Ezberledim okuya okuya okudukça aklında kalır.kesinlikle.oku ben çok faydasını görüyorumTamam canım kopyalıcam ben onu inşallah sağol canım arkadaşım
İnşallah inşallah bana da fayda eder.Ezberledim okuya okuya okudukça aklında kalır.kesinlikle.oku ben çok faydasını görüyorumamin ecmain kuzum
Kalbini diri tut niyetin sağlam olsun inşallah olacaktirİnşallah inşallah bana da fayda eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?