Canımsın kurban olurum Allah razı olsun7 tane insirah okuyorum hemen Rabbim sifa versin bir an once insAllah.
Okudum canım Allah şifa versin
insallah cnm Allahdan ümit kesilmezmis Allahim şifasini versin..Kızlar ya Dr bugün moralimi bozdu ,diyor akciğer kasları zayıf nefes alamıyor, ya tıp bu kadar mı öldü ya , kızlar canım bir sıkkın anlatamam, kadın diyor umudum yok, dedim benim umudum var duzelecek Allah bilir dedim. Ya kadın en başından beri kötü kötü yok ölcek hazırlıklı olun diyor her an kalbi durabilir diyor,bı kere düzeldi babam nefesini rahat aldı sonra gene kötüleşti, yani kadın diyor mucize gerekli,dedim ben hiç moralimi bozmuyirum dua ediyorum Allah a inanıyorum Rabb'im bize bağışlayacak, nefesini alsin tek bacağı kesilecek ameliyatı da atlatacak , bacak da olmasın yeterki cani sagolsun,ah onu 3 yaşındaki kızıma ve karnımdaki bebeğe bağışlayacak, iyi olacak, öngörüsü yüksek kişilere de soruyorum kötü bişey hissetmediklerini söylüyorlar, dualarımız sayesinde Rabb'im ona şifa verecek. Kızlar nolur destek olun, Allah razı olsun, iyileşecek
Canım Tefriciye başla yardım ederiz. Cigerlere Ayetel Kürsi yazılıp suyu iciriliyordu sanırımKızlar ya Dr bugün moralimi bozdu ,diyor akciğer kasları zayıf nefes alamıyor, ya tıp bu kadar mı öldü ya , kızlar canım bir sıkkın anlatamam, kadın diyor umudum yok, dedim benim umudum var duzelecek Allah bilir dedim. Ya kadın en başından beri kötü kötü yok ölcek hazırlıklı olun diyor her an kalbi durabilir diyor,bı kere düzeldi babam nefesini rahat aldı sonra gene kötüleşti, yani kadın diyor mucize gerekli,dedim ben hiç moralimi bozmuyirum dua ediyorum Allah a inanıyorum Rabb'im bize bağışlayacak, nefesini alsin tek bacağı kesilecek ameliyatı da atlatacak , bacak da olmasın yeterki cani sagolsun,ah onu 3 yaşındaki kızıma ve karnımdaki bebeğe bağışlayacak, iyi olacak, öngörüsü yüksek kişilere de soruyorum kötü bişey hissetmediklerini söylüyorlar, dualarımız sayesinde Rabb'im ona şifa verecek. Kızlar nolur destek olun, Allah razı olsun, iyileşecek
Kaç Tefriciye diyim,şu icebilse neler neler okuyacam da su mama burnundan hortumla veriliyor,şimdi Dr a ver suya okuyayım nasıl diyeyim ,valla kafayı bozmasam iyidirCanım Tefriciye başla yardım ederiz. Cigerlere Ayetel Kürsi yazılıp suyu iciriliyordu sanırım
Yok güzel kardeşim moralini bozma inşallah iyi olur. Nice insanlar nelerden dönüyor. Allah'tan umut kesilmez.4444 tefriciye. İki rekat namaz,100 estağfurullah sonra niyet.beni de etiketleKaç Tefriciye diyim,şu icebilse neler neler okuyacam da su mama burnundan hortumla veriliyor,şimdi Dr a ver suya okuyayım nasıl diyeyim ,valla kafayı bozmasam iyidir
Allah razı olsun.Yok güzel kardeşim moralini bozma inşallah iyi olur. Nice insanlar nelerden dönüyor. Allah'tan umut kesilmez.4444 tefriciye. İki rekat namaz,100 estağfurullah sonra niyet.beni de etiketle
Tamam canımın içi, dualarımızda yüreğimizde babacığınla, Rabbim şifa versin inşaallahMune diğer konularimi kilitler misin Tefriciye açicam,bu konu ve Tefriciye konusu açık kalsın, Allah im şifa verecek inşallah
İnşallah @mune inşallahTamam canımın içi, dualarımızda yüreğimizde babacığınla, Rabbim şifa versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?