- 29 Nisan 2016
- 2.837
- 11.063
- 208
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.741
1000 aldım
Kalan 20.000
Kalan 20.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim için okunuyor senin miKızlar katılmak istersiniz belki efsunn210102 Selin n H M Hayalperestttttttt Orkide1221 @Yasnaz umarım sizlerde faydam olur
Teşekkür ederim canimmmKızlar katılmak istersiniz belki efsunn210102 Selin n H M Hayalperestttttttt Orkide1221 @Yasnaz umarım sizlerde faydam olur
Şuanlık değil gülüm ama benim içinde okunur elbet sizlerde dualardan faydalanın diye etiketledim (yer gök dua arasında ) dualarımız kabul olur inşallahKim için okunuyor senin mi
Rica ederim canımTeşekkür ederim canimmm
Aaaaa görmemişim sizin mesajıArkadaşlar çok saolun ama duayi bitirdik..bitirdigimizi de yazmistim
Bu aldıklarımızi kumbaraya mi ekleyelim o zaman cnm?Kızlar bitti
KALAN 0
Öyle yapalım o zamanBu aldıklarımızi kumbaraya mi ekleyelim o zaman cnm?
İyi oldu aslında, ne zamandır birikmiyoduÖyle yapalım o zaman
1.300 okunduKUMBARA 13.700
Merhaba benim doğumuma 1 hafta kaldı aslında makat geliş olduğu için doktor bu hafta almak istedi ben son güne kadar beklemek istedim döner belki de ilki gibi normal doğum yaparım diye
Bu dileğim içinde Salâtı Tefriciye topluyorum benim için okuyabilir misinizhaftaya salı sezaryana gün verdi dönmemiş olursa diye
Sağol canım çarşamba günü doğum yaptım şükür Tefriciye de sayı koymamistik zaten doğum oluncada bitirdik Allah razı olsun canmCanım yeni gördüm doğum oldu mu? Tefrice bitmediyse bende alabilirim biraz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
3.000 okundu1.300 okundu
Kumbara 15.000