- 7 Ocak 2009
- 7.081
- 11.493
- 773
- 34
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.461
4.000 aldım2000 aldım kalan 25.000
Allah herkesten razı olsun ınsallah cok tesekkurler Rabbım kimin ne r sıkıntısı varsa gidersın insallah cok saolun..1000 aldım Tamamlandi Allah kabul etsin inşallah Safi ismiyle şifalar versin yavrumuza
Rabbım şifa versin ınsallah.. 3.000 ben alıyorum kalan 13.000Kuzenimin bebeği için Ya Şafi başlatıyorum yoğun bakımda Allah razı olsun hepinizden
İsmi Metehan
40.000
3000 aldım
Kalan 37.000
Cok şükür canım Rabbim tez zamanda şifalar nasip etsin7.000 aldım Hatim tamamlandı hepinizden Allah razı olsun . Bebeğimiz eve geldi çok şükür
Allah razı olsun canimCok şükür canım Rabbim tez zamanda şifalar nasip etsin
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnşallah babaciginizaS.a kardeslerim sırada bekleyen biri yoksa eger babam için sizlerden dua beklerim
Kanser hastası babam Rabbime sukurler olsun ki kemo tedavisinden iyi sonuc aldık kitle küçüldü ameliyat safhasına geldi burada daha once sizlerle yine dua etmiştik hamdolsun kabul oldu dualarımız. Allah hepinizden gani gani razı olsun inşallah
İki hafta içinde ameliyat günü verilecek inş, açık ameliyat ve bir hafta hastanede yatacak ameliyat ın iyi geçmesi agrısız daha kolay atlatabilmesi Kalıcı şifa için sizlerden dua bekleriz
İsmi Reis
40 bin den başlatıyorum Ya Şafi
Bismillahirrahmanirrahim
1000 aldım
Kalan 39.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?