• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şifa bekleyen hastalarımız için okuyoruz (70.000 ya şafi cc.)

Bitti sanmıştım ben ya 2000 aldım kalan 7.000

S.a kardeslerim sırada bekleyen biri yoksa eger babam için sizlerden dua beklerim
Kanser hastası babam Rabbime sukurler olsun ki kemo tedavisinden iyi sonuc aldık kitle küçüldü ameliyat safhasına geldi burada daha once sizlerle yine dua etmiştik hamdolsun kabul oldu dualarımız. Allah hepinizden gani gani razı olsun inşallah

İki hafta içinde ameliyat günü verilecek inş, açık ameliyat ve bir hafta hastanede yatacak ameliyat ın iyi geçmesi agrısız daha kolay atlatabilmesi Kalıcı şifa için sizlerden dua bekleriz
İsmi Reis

40 bin den başlatıyorum Ya Şafi

Bismillahirrahmanirrahim

1000 aldım

Kalan 39.000

S.a kardeslerim sırada bekleyen biri yoksa eger babam için sizlerden dua beklerim
Kanser hastası babam Rabbime sukurler olsun ki kemo tedavisinden iyi sonuc aldık kitle küçüldü ameliyat safhasına geldi burada daha once sizlerle yine dua etmiştik hamdolsun kabul oldu dualarımız. Allah hepinizden gani gani razı olsun inşallah

İki hafta içinde ameliyat günü verilecek inş, açık ameliyat ve bir hafta hastanede yatacak ameliyat ın iyi geçmesi agrısız daha kolay atlatabilmesi Kalıcı şifa için sizlerden dua bekleriz
İsmi Reis

40 bin den başlatıyorum Ya Şafi

Bismillahirrahmanirrahim

1000 aldım

Kalan 39.000
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnşallah babaciginiza 🤲
1000 aldım

Kalan 38.000

Back