• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şifa bekleyen hastalarımız için okuyoruz (70.000 ya şafi cc.)

M Morlale8 ve Asiltutku Asiltutku kardeşlerimizin hatimlerini bitirdikten sonra komşumun kız kardeşi yoğun bakımda yatıyor. Felç geçirdi beyninde tümör varmış büyüyormus durumu kötü onun için başlayabilir miyiz ? Sırada baska kimse yoksa .. çok genc bir kardeşimiz 2 tane evladı var.. Rabbim tüm hastalarımıza şifa nasip eylesin İnşallah.. İsmi Şirin

M Morlale8 ve Asiltutku Asiltutku kardeşlerimizin hatimlerini bitirdikten sonra komşumun kız kardeşi yoğun bakımda yatıyor. Felç geçirdi beyninde tümör varmış büyüyormus durumu kötü onun için başlayabilir miyiz ? Sırada baska kimse yoksa .. çok genc bir kardeşimiz 2 tane evladı var.. Rabbim tüm hastalarımıza şifa nasip eylesin İnşallah.. İsmi Şirin
TM kuzum okuruz Asiltutku Asiltutku yarın başlarız büyük ihtimalle sonra komşunun kız kardeşi için okuruz Morrmeneksee Morrmeneksee bize destek verir ❤️💐

Kızlar eğer hastanız olduğu zaman
Ya şafi Başlatmak istiyorsanız ben listeyı ilk sayfaya Sabitledim ordan lısteyi alıntılayıp 40.000 ya şafi başlatabilirsiniz.
Yani beni beklemenıze gerek yok zaten bu sayfayı ısteyen ya şafi başlatsın diye sabitlendirdik.
Benım başlatmam şart değil. Siz de etıket yapabilirsiniz ben her zaman giremiyorum buraya.. 💕

Back