- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.301
50 aldm kalan 1300100 fatiha daha okundu
Kalan 1350
KIZLAR TAMAM50 aldım kalan 850
Rabbim ailesine sabirlarin en buyugunu versin. Cok uzuldum su anKIZLAR TAMAMMAALESEF BEYZA VEFAT ETMIS OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH AILESINE SABIR VERSIN
Valla bende cok uzuldum uzun zamandır mücadele ediyordu yavrucakRabbim ailesine sabirlarin en buyugunu versin. Cok uzuldum su anAllah rahmet eylesin.
Ayyy çok kötü oldumKIZLAR TAMAMMAALESEF BEYZA VEFAT ETMIS OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH AILESINE SABIR VERSIN
Çok üzüldüm çok rabbim ailesine sabır versin inşallahKIZLAR TAMAMMAALESEF BEYZA VEFAT ETMIS OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH AILESINE SABIR VERSIN
Rabbim rahmet eylesin İnşallah Peygamberimize(sav) komşu etsinKIZLAR TAMAMMAALESEF BEYZA VEFAT ETMIS OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH AILESINE SABIR VERSIN
KIZLAR TAMAMMAALESEF BEYZA VEFAT ETMIS OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH AILESINE SABIR VERSIN
Ah çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin inşallahRabbim ailesine sabirlarin en buyugunu versin. Cok uzuldum su anAllah rahmet eylesin.
1000 alayım canım ben
Hayırlı günler kızlar Çarşamba günü eşim ameliyat olacak gözden gözünde kayma var onun için ya şafi başladım destek olurmusunuz şimdiden Allah razı olsun
40.000 başlatıyorum
Anka
Madammor
Ssevincli
Nefes0858
Nevreste
Jenna16
mutlulukbenihicbirakma
Morrmeneksee
MssPARE
burcusami
ohbb
Diloss1
mavikelebek34
@Ada-anne
Umut_2019
KelebekkB
Mucizem43
Pembeyuvam
4melek1anne
Life light
goah
R rana20
minikkkkkkk
Bal0ncuk
Allah. Razı olsun morun1000 alayım canım ben
Kalan 39.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?