- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.101
5000 aldım kaldı 13.000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 aldım kalan 12.0005000 aldım kaldı 13.000.
Allah razı olsun canım.Kalanı da ben alıyorum Anka 10.000 ❤
ya sen nasıl tatlısın öyle çok teşekkür ederimKızlar Aktif Lora arkadaşımızin annesi kanser 3 ay önce tedavisi bitmiş şimdi tekrar nüksetmis şimdi nerde olduğu belli değilmiş onun için ya şafi toplayalim teyzemizin ismi sultan 40.000 başlatıyorum
5.000 aldım kalan 35.000
Rabbim şifasını versin inşallahya sen nasıl tatlısın öyle çok teşekkür ederim
Yaa iyi olmus başlattığın tesekkur ederız kuzum. Ben seviniyorum boyle oluncaKızlar Aktif Lora arkadaşımızin annesi kanser 3 ay önce tedavisi bitmiş şimdi tekrar nüksetmis şimdi nerde olduğu belli değilmiş onun için ya şafi toplayalim teyzemizin ismi sultan 40.000 başlatıyorum
5.000 aldım kalan 35.000
ALLAH razı olsun ne zaman etıket yaparsam istisnasız alıyorsun, Allah dar zamanlarında da sana boyle yetisen hızır gibi arkadaşlar nasıp etsın canım nevrestem2.000 aldım.
Rabbim şifa versin
Allah razı olsun canımNe güzel bir dua çok ihtiyacım olan bir şeyALLAH razı olsun ne zaman etıket yaparsam istisnasız alıyorsun, Allah dar zamanlarında da sana boyle yetisen hızır gibi arkadaşlar nasıp etsın canım nevrestem
10.000 aldım kalan 23.000KALAN 33.000