- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Allah hepinizden razı olsunAmazing family Canım Zeynep ıcın 45.000 okuduk Allah kabul etsın şifa versın.. Durumu nasıl?
Çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin çok üzüldümAllah hepinizden razı olsun
Yarin aksam ameliyatla gozu alınacak fakat ailesi net bir karar veremedi hala. Cok zor bir karar. Gözü alıp patalojisi temiz çıkarsa diye korkuyoruz. Doktor cok emin fakat tani net konulmadı. Göz alınınca konulacak iş işten geçmiş olacak. Doktorun muayene sonucu soyledigi de kotu huylu ve hizli ilerleyen bir tümör,tedavi ise yaramaz vakit kaybı olur sicrar,hayati risk oluşturur diyor. Cok zor rabbim düşmanımın başına vermesin
2000 aldım kalan20.000 hadi kızlar dedemiz için bitirelim
Allah hepimizden razı olsun canım Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallahSağol canım allah sizlerden razı olsun
Çok geçmiş olsun hakkında hangi karar hayırlı ise o olsun çok zor Rabbim şifa versin inşallahAllah hepinizden razı olsun
Yarin aksam ameliyatla gozu alınacak fakat ailesi net bir karar veremedi hala. Cok zor bir karar. Gözü alıp patalojisi temiz çıkarsa diye korkuyoruz. Doktor cok emin fakat tani net konulmadı. Göz alınınca konulacak iş işten geçmiş olacak. Doktorun muayene sonucu soyledigi de kotu huylu ve hizli ilerleyen bir tümör,tedavi ise yaramaz vakit kaybı olur sicrar,hayati risk oluşturur diyor. Cok zor rabbim düşmanımın başına vermesin
2000 daha aldım kalan 18.0002000 aldım kalan20.000 hadi kızlar dedemiz için bitirelim
.2000 aldım kalan20.000 hadi kızlar dedemiz için bitirelim
1000 daha aldım 17.000 kalan2000 daha aldım kalan 18.000
Allahım hayırlı şifalar versin inşallah ailesine bağışlasın yavrucaklarıSelamın aleyküm kardeşlerim. Bir tanıdığımın 5iz bebekleri oldu 28 haftalık doğum yaptı 3 erkek 2 kız kızlardan biri beyin kanaması geçirmiş diğer kızda rahatsizmis enfeksiyonu yüksek olduğu için ameliyata da alamiyolarmis yavrumuzusırada kimse yoksa bu bebeklerimiz için okuyalım Allah'ın izniyle sağ salim kavuşsunlar ailesine kızların ismi Azra ve Şura Rabbim hepinizden razı olsun Morrmeneksee
İnşallah bitirelim başlarızAllahım hayırlı şifalar versin inşallah ailesine bağışlasın yavrucaklarısırada kimse yoksa bunu bitirip hemen başlasak
1000 aldım kalan 7.0004.500 okundu
Kalan 8.000
Dedemize acil şifalar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?