- 27 Mart 2019
- 29.805
- 108.811
- 598
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Kuzum hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Konu baslıklrnda genc bi kardeşimz ıcın toplanıyor du oraya yazdım cnm Allah razı olsun1000 tane okudum kimin niyeti varsa ekleyebilirsinMorrmeneksee
Tamam canımKonu baslıklrnda genc bi kardeşimz ıcın toplanıyor du oraya yazdım cnm Allah razı olsun
Ahhh canımsın ya, Rabbim güzel gönlüne göre versin1000 tane okudum kimin niyeti varsa ekleyebilirsinMorrmeneksee
Aynı anda okunmasına musade etmeyız canım.Aynı anda birden fazla kişi olursa nasıl olacak
Bir de aklıma şey geldi. Kumbara oluşturulabilir okunacak kimse yokken oraya okunabilirMorrmeneksee
AnladımAynı anda okunmasına musade etmeyız canım.
Ben degil hepimiz yöneticiyiz bu sayfada.
1 kısıye okunduktan sonra
2.kısıye gecılır o an kım musaıtse yönlendirir dıe dusundum.
Kumbara harıka dusunmussun ama sureklı takip edecek bırı lazım kumbarayı
Insallah kk olrak herkes burayı gorur farkeder.Anladım
Aslında herkes düzenli ekleyerek gitse kumbara işi mantıklı olur da. Takip etmek zor evet
Dediğim gibi ben günlük 1000 tane okuyorumInsallah kk olrak herkes burayı gorur farkeder.
Kımse ayrı konu baslıgı acmaz. Kalabalık olursak dakikalar ıcınde bitiririz. Insallah amacımıza ulasırız kızlar
M MaviMabelleeKIZLAR LÜTFEN HERKESIN GORMESİNE VESILE OLALIM
Belli 2 3 kişi belirle kumbara için kim müsaitse girip toplasın son sayıyı yazsın bende yaparimAynı anda okunmasına musade etmeyız canım.
Ben degil hepimiz yöneticiyiz bu sayfada.
1 kısıye okunduktan sonra
2.kısıye gecılır o an kım musaıtse yönlendirir dıe dusundum.
Kumbara harıka dusunmussun ama sureklı takip edecek bırı lazım kumbarayı
Tamam canım. O zmn senle ben bakar olalım kumbraya ya fettahta oldugu gıbı. Gonullü başka arkadas varmı 3 kısı olalım?Belli 2 3 kişi belirle kumbara için kim müsaitse girip toplasın son sayıyı yazsın bende yaparim
Ya fettahta bi arkadaş daha vardı ismini unuttum ya
Bir matematikçi olarak varım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?