• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siemens beyaz esya kullananlar, yardim!!!

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
133
kizlar beyaz esyalarimi buzdolabi haric siemens almayi dusunuorum, kullananlar ya da cevresinden namini duyanlar yardimci olur musunuz? tavsiye edeceginiz bir marka mi?
tavsiye ederseniz hangi modellerini oneriorsunuz, camasir, bulasik ve firin icin?

bir de ben bu konulardan pek anlamadigim icin, makinelerin sizce olmazsa olmaz ozellikleri nelerdir?

Benim buzdolabı hariç beyaz eşyalarım siemens.Hepside 2006nın en üst modelleri.Kullanıyor musun o özellikleri desen hiç kullanmadığım bir sürü özellikleri var..
Ama çamaşır makinesindeki çalıştırmayı erteleme özelliği çok işime yarıyor benim(Bir yere gideceksem kuruyorum,geldiğimde hazır olsun diye.Gelme saatime yıkanıp bitiyor,çamaşırlarda kırışmıyor böylece)
Fırınlı ocaktda balık,et ve tavuğun aynı anda pişrilme özelliğini kullandım.Ondan da memnun kaldım.
Bulaşık mak.de de sadece üst sepeti yıkamayı kullanıyorum o da güzel.
Çamaşır makinesini 7 kglardan al derim hatta 8 kg.
Ben memnunum umarım sende memnun kalırsın

benim 2005 model siemens bütün beyaz eşyalarım. çok çok memnunum, özellikle fırın ve çamaşır makinamdan.. bir kere kesinlikle fırın çok hızlı pişiriyor, 2 yemeği aynı anda pişiriyorsun kokuları bile karışmıyor.. buzdolabım biraz küçük, şimdiki aklım olsa bir büyüğünü alırdım..

şiddetle tavsiye ederim bu markayı..

sevgiler..yerimseniben

saruboceq ve office saolun kizlar, ben de suana kadar siemens ten sikayet edeni duymadim. ama su program sayilari hangi programlar elzem hangileri deil bilemiorum o yuzden modellerine karar vermekte cok zorlaniorumboshayallersmile

benim de hepsi siemens. daha yeni evliyim fazla bilgim yok ama şimdilik memnunum. biz hepsini inoks aldık kullanımı rahat. ama çamaşır makineni 8 kg al. ben 7 kg aldım büyük yorganlar zor giiriyor

Back