ameliyatın devlet hastanesinde olupta bu kadar pahalıı ollmasına çok şaşırdım. devlet hastanelerinde bu ameliyatlar 2.5 civarı yapılıyo =S doktor kendine 800 civarı bi para alıyo geriisi silikon iiçin. çok araştırmıştım bnu :S
Mikscim sana özelden yazamiyorum, burdan yazayim dedim.... =)))
Doktorlari arastirmakla mesgulüm... yüzde yüz karar veremiyorum yurtdisinda yasadigim icin =((
Almanyada yasiyorum...
Avartara ekledigin resimler muhtesem !!! MASALLAH !!!
Aaaçok teşekkürederim Elifçim Almanyadasın demek buradamı olacaksın tabi karar aşamasındasın kolay gelsin bakalım Nasıl bir Şey istiyorsun Normal Formunda Bir göğüsmü Lolita gibi Yoksa Göz Dolduran Dolu dolu bir göğüsmü hayalin nasıl
Teşekkürederim Güzel sözlerin için bu arada güzel düşüncen için beğenmene Çok sevindim darısı başına Umarımm
Aaaçok teşekkürederim Elifçim Almanyadasın demek buradamı olacaksın tabi karar aşamasındasın kolay gelsin bakalım Nasıl bir Şey istiyorsun Normal Formunda Bir göğüsmü Lolita gibi Yoksa Göz Dolduran Dolu dolu bir göğüsmü hayalin nasıl
Teşekkürederim Güzel sözlerin için bu arada güzel düşüncen için beğenmene Çok sevindim darısı başına Umarımm
Evet CNM TR'de yani Istanbulda olmayi düsünüyorum... karar vermesi cok zor, fiyat konusuda benim icin cok önemli anca denklestirdim ve ona ragmen bazi Dr.'lar daha fazlasini istiyor... =((
Ben hem dogal olsun hemde dolgun dolgun olsun isitiyorum ama tabii cok abartili degil...
Hayirlisi olur insallah... Allah pismalik vermesin ...
Mikscim sana özelden yazamiyorum, burdan yazayim dedim.... =)))
Doktorlari arastirmakla mesgulüm... yüzde yüz karar veremiyorum yurtdisinda yasadigim icin =((
Almanyada yasiyorum...
Avartara ekledigin resimler muhtesem !!! MASALLAH !!!
geçtiğimiz salı bende sonunda memişleri büyüttüm çok mutluyum çokkk hiç düşünmeyin derim :)))