sidos Meme Estetiği Ameliyatı

o araştırdıgın ve buldugun doktorları bana söylermisin benim çok imkanım yok

Mikscim sana özelden yazamiyorum, burdan yazayim dedim.... =)))
Doktorlari arastirmakla mesgulüm... yüzde yüz karar veremiyorum yurtdisinda yasadigim icin =((

Almanyada yasiyorum...
Avartara ekledigin resimler muhtesem !!! MASALLAH !!!

Aaa çok teşekkürederim Elifçim Almanyadasın demek buradamı olacaksın tabi karar aşamasındasın kolay gelsin bakalım Nasıl bir Şey istiyorsun Normal Formunda Bir göğüsmü Lolita gibi Yoksa Göz Dolduran Dolu dolu bir göğüsmü hayalin nasıl

Teşekkürederim Güzel sözlerin için bu arada güzel düşüncen için beğenmene Çok sevindim darısı başına Umarımm

benim hayalimm belli dolgun dolgun dolgun

Evet CNM TR'de yani Istanbulda olmayi düsünüyorum... karar vermesi cok zor, fiyat konusuda benim icin cok önemli anca denklestirdim ve ona ragmen bazi Dr.'lar daha fazlasini istiyor... =((

Ben hem dogal olsun hemde dolgun dolgun olsun isitiyorum ama tabii cok abartili degil...
Hayirlisi olur insallah... Allah pismalik vermesin ...

Bu arada sidoscum sana gecmisler olsun CNM, güzeeeel günlerde kullanman dilegiyle =))

Bu arada sidoscum sana gecmisler olsun CNM, güzeeeel günlerde kullanman dilegiyle =))

Hayırlısı olsun tatlım Hakkında :92: Gönlün Nasıl arzu ediyorsa öyle olsun inşallaahhh :92:

canım naci beye resımlerını yollayabılırsın yurt dısında yasayanlara boyle bır kolaylık saglıyor fıyat ve tum ıstedıklerını cevaplıyor resımlerını yolladıktan sonra ararsın kendısını konuşursun aklında bulunsun

canım çok geçmiş olsun güle güle kullan cicişlerini bende bursada yaptırmayı düşünüyorum hastanede kaç gece kaldın bende dr bülent cihantimuru düşünüyorum henüz görüşmedim ama en kısa zamanda görüşücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…