Bursa devlet hastanesinde dual plan 390-440 takıldı göğüs altı kesisi ile dr Alper Bayraktar ellerine sağlık diyorum bundan iyisi şamda kayısı yaniii
Bursa devlet hastanesinde dual plan 390-440 takıldı göğüs altı kesisi ile dr Alper Bayraktar ellerine sağlık diyorum bundan iyisi şamda kayısı yaniii
canım geçmis olsun ne kadara mal oldu sana bide kas altı mı kas zarı altı mı ne ?
ne güzel yaaa memnun herkes:)))) ben de bursadayım keşke hep beraber bi araya gelsek de bana el atsanız yaa doktor bulmam lazım acilen..ama 400 çok büyük olmadı mı ya nasıl oldu bana 275 dendi çünkü zorla 325 e çıkardım..ölçülerin nasıl?? bi de boyun kilon falan??
kızlar ben de çok büyük olsun istiyordum,sağ meme 325 sol meme 300 cc konuldu.ve bana büyük bile geliyor bunlar.iyiki daha büyüğü olmamış.meme altı çevrenizi,kilonuzu ve boyunuzu dikkate alarak bu cc olayına karar verin.ben elimde 375 ccye bakmıştım,ööööh ne ağır demiştimama mesela gizeml var forumda,onunki 375 cc.ama vücuduna göre mükemmel olmuş.Ama uzun ince bi yapıdaysanız benim gibi,iyi düşünün derim.bende 375-400 cc'ler iğrenç dururdu.