Bebek Beslenmesi Sidefer damla

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
8
40
Merhaba kizlar bebegim 4 aylik sidefer damlaya baslatti doktorumuz ama prospektusunde 4 yas ve yukarisi icin uygundur diyo.kullananlar varmi acaba birde baya koruyucu var icerisinde tereddutte kaldi

Sağlık ocağı vegoferon verdi doktoruma içinde paraben var vermek istemiyorum dedim bana sidefer yazdı içinde paraben yok diye

Paraben yok ama glikoz ve bicok koruyucu var.hala kullanmadim.bu hafta kontrolumuz var bakalim doktorumuza baska onerdigi damla varsa onu sorucam

Kan testi yapildi mi? Demir takviyesi gerekliyse 6. ayda başlanıyor normalde.

hayir yapilmadi.doktor 4.aydan itibaren bebeklerin kan depolarinin birden bosaldigini soyleyip verdi.ama prospektusunu okuyunca vermekten vazgectim acaba koruyucu ve paraben olmayan baska demir takviyesi kullanan varmi merak ettim.bende arastiriedim onerilenleri

Newvit te var arastirin derim.sadece keciboynuzu pekmezi ve demir var.biraz aciymis ama bi bakin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…