Bendede kasık agrısı vardı enfeksiyon gecirdim ultrasonda bisey cikmadı ilacla kasık agrım gecti bacagım belim agrıyor simdide saglık ocagına gittim agri icin enfeksiyondan ya da eklem agrısı diye ilac verdi icince geciyor ama akşam yine aynı bugün doktora gittim kan tahlili falan yaptı b12 eksik igne falan oluyom ona baglamıştım ama b12 yukselmis d vitamini düşük cıktı bu seferde test sonucları gec cıkınca sonuc göstermeye gidemedim doktoraHanımlar selamlar
Bugün adetimin 4. Günü normalde bu günlerde sancılarım falan artık biterdi. Ama kaç gündür sol kasığımdaki Ağrı geçmiyor hatta şiddetleniyor artık bacağıma ve belime vuruyor. Arada sağ kasığımda batıyor ama sol kadar değil.
Eşim işte acilede gidemiyorum. Ve ağrıdan uyuyamıyorum da.
Ne olabilir bu ?? Fikri olan böyle birşey yaşayan var mı??
Geçmiş olsun. Geçiş mevsimindeyiz daha doğrusu havalar yeni kışa meyletti üşütmüşsünüzdür bence. Bi adaçayı kaynatın iki tane de belinizin altına ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun çekin yorganı üstünüze adaçayınızı yudumlayın sonra güzel bi uyku çekin inşallah
Tabi belki de üşütmüş olabilirimEn kısa zamanda geçer inşallah. Teşekkür ederim bu arada
Bendede kasık agrısı vardı enfeksiyon gecirdim ultrasonda bisey cikmadı ilacla kasık agrım gecti bacagım belim agrıyor simdide saglık ocagına gittim agri icin enfeksiyondan ya da eklem agrısı diye ilac verdi icince geciyor ama akşam yine aynı bugün doktora gittim kan tahlili falan yaptı b12 eksik igne falan oluyom ona baglamıştım ama b12 yukselmis d vitamini düşük cıktı bu seferde test sonucları gec cıkınca sonuc göstermeye gidemedim doktora
Saolun sizede gecmiş olsun sag tarafımdaydı ama solada vuruyordu sag tarafımdaki agrı daha yogun oldugundan sol tarafımdaki agrıyı hissetmiyordumGeçmiş olsun sizede inşallah nasıldı peki ağrınız tek kasıkta mıydı
Adetli misiniz peki? Benim de bazen dördüncü güne ağrı bitmesi gerekirken bitmiyor özellikle sol hep ağrıyorHanımlar selamlar
Bugün adetimin 4. Günü normalde bu günlerde sancılarım falan artık biterdi. Ama kaç gündür sol kasığımdaki Ağrı geçmiyor hatta şiddetleniyor artık bacağıma ve belime vuruyor. Arada sağ kasığımda batıyor ama sol kadar değil.
YaaAdetin son gunu olgun yumurta olup çatlayabiliyo canim kiste yoksa ondan olabilir
Eger cocuk istiyosan adetin son gununude degerlendirmelisin canimYaabuna sevindim
Dr gittiniz mi sorun neymişHanımlar selamlar
Canım soğuk aldığında da böyle oluyoHanımlar selamlar
Canım soğuk aldığında da böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?