şiddetli kasık ağrılarım var imdat!

pamukmelek

♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
348
612
303
34
KASIK AĞRILARI Merhaba Kızlar ben özlem Regl günüme daha 2 hafta var ama acayip sol kasığımda 2 gündür sancı var öyle ki sarsılmada arabada ve otururken bıçak saplanır gibi hissediyorum kıvranıyorum şuan bunu yazarken bile ince ince sızlıyor aklım çıkacak neyim var artık hamile miyim diye umutlanmıyorum her umutlanmamda negative sonucu ala ala umudumu kestim Allaha bıraktım ama en son beraberliğim de ovulasyona göre aksyon yaşadık eşimle neyim var yardım edin neolur!

Son düzenleme:

aynı ağrıları ben geçen ay yaşamıştım yumurtanın çatladığı zaman ağrıyomuş öyle duymuştum. sen çalışmalara devam et belki tutar

aynı ağrıları ben geçen ay yaşamıştım yumurtanın çatladığı zaman ağrıyomuş öyle duymuştum. sen çalışmalara devam et belki tutar

yesilcan86 tşk cvp için nasıl bir yumurta bu beni resmen yerimden zıplatıyor günlerdir anlamadım gitti.

yesilcan86 tşk cvp için nasıl bir yumurta bu beni resmen yerimden zıplatıyor günlerdir anlamadım gitti.

ben 17 tane yumurta geliştirici iğne vurundum en son çatlatma iğnesi vurundum, ertesi gün başlayan ve yaklaşık bir hafta kadar süren şiddetli kasık ağrıları çektim, çok afedersin ama tuvalete bile giremiyordum ne eğilebildim ne iş yapabildim fena bişeydir seni çok iyi anlıyorum.doktorum yumurta çatlıyor normal biraz bekle demişti. belki seninde öyle olabilir ama sen yinede bi doktora git kulaktan dolma bilgiyle olmaz

tmm cnm zaten geçmezse giderim dedim ama 2 gündür resmen sürünüyorum daha önce hiç bu kadar erken başıma gelmedi genelde regl dönemi sancım olur ama inan en kötü günüm bile bu gün kü kadar şiddetli geçmiyordu.

geçmiş olsun ihmal etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…