Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim yarin romatoloji randevum var bakalim ne olacak bu agrilar boşuna degil biliyorum ama biseyde cikmiyo dayanacak gücüm kalmadiFibromiyalji diye bir hastalık var. Eklemlerde ağrı yapıyor. Ona baktırın.
Okudum siz soyleyince fizige de gittim bel fıtığı boyun fıtığı falan çıktı ama onlar yillardir var bi bel fıtığı insanin parmak kemiklerinde de agri yapmaz ya benziyo bu hastaliklaHanımefendi linki bir okuyun. Sizdeki semptomlar benziyor mu? Fizik tedavi bölümüne göründünüz mü?Fibromiyalji Nedir? Fibromiyalji Belirtileri Nelerdir?
Fibromiyalji, genel kas ağrıları ve vücuttaki belirli noktalarda kronik ağrı ile karakterize bir yumuşak doku romatizmasıdır. Hastalığa yorgunluk, uykusuzluk, depresyon gibi çeşitli fiziksel ve psikolojik belirtiler de eşlik eder.www.medicalpark.com.tr
Bel fıtığı bende de var. Kalçaya ve bacaklara vuruyor. Ağrıdan uyandığımı bilirim.Okudum siz soyleyince fizige de gittim bel fıtığı boyun fıtığı falan çıktı ama onlar yillardir var bi bel fıtığı insanin parmak kemiklerinde de agri yapmaz ya benziyo bu hastalikla
Allah razı olsun size de insallahBel fıtığı bende de var. Kalçaya ve bacaklara vuruyor. Ağrıdan uyandığımı bilirim.
Parmak kemiklerinde bile ağrı varsa Bu fibromiyalji olabilir. Allah acil şifa versin.
Fibromiyalji teshisi kondu yarinda algoloji bolumune gidicem tedavi icin tahlillerde cikmazmis bu hastalikBel fıtığı bende de var. Kalçaya ve bacaklara vuruyor. Ağrıdan uyandığımı bilirim.
Parmak kemiklerinde bile ağrı varsa Bu fibromiyalji olabilir. Allah acil şifa versin.
Çok sevindim yani en azında şu an hastalığı biliyorsunuz. Ben de katkım olduğun ayrı bir sevindim.Fibromiyalji teshisi kondu yarinda algoloji bolumune gidicem tedavi icin tahlillerde cikmazmis bu hastalik
Tesekkur ederim tabiki de hic aklima gelmezdi boyle bi hastalik tam dün siz soylediniz bugun öğrendim aylardir ne cektigimi bi ben bilirim rabbim herkesin yardimcisi olsun ❤Çok sevindim yani en azında şu an hastalığı biliyorsunuz. Ben de katkım olduğun ayrı bir sevindim.
tedavi sürecini de paylaşır mısınız? Belki muzdarip olan başkaları da faydalanır.
İyi günler. Tedaviye başladılar mı? İlaç mı verdiler? Glutenli beslenmekte fibromiyaljiyi tetikliyormuşTesekkur ederim tabiki de hic aklima gelmezdi boyle bi hastalik tam dün siz soylediniz bugun öğrendim aylardir ne cektigimi bi ben bilirim rabbim herkesin yardimcisi olsun ❤
Ilac basladilar dusuk doz ama yine de yan etkisi olacakmis dundendir psikolojik olarak baya kötüyüm agrilarin ömür boyu surecegini ogrenmek cok üzüyor kesin bi iyilesme yok dedi agrilarini azaltmaya calisicaz haftada en az 3 kez plates her gunde yürüyüş sporla kaslarini gevsetmen lazım dedi 1 ay sonra kontrol beslenme konusunda da bi problem yok istedigini yiyebilirsin dediİyi günler. Tedaviye başladılar mı? İlaç mı verdiler? Glutenli beslenmekte fibromiyaljiyi tetikliyormuş
Zor bir hastalıkmış verdikleri ilaç nörotik bir şey mi anti depresan gibi bir şey mi?Ilac basladilar dusuk doz ama yine de yan etkisi olacakmis dundendir psikolojik olarak baya kötüyüm agrilarin ömür boyu surecegini ogrenmek cok üzüyor kesin bi iyilesme yok dedi agrilarini azaltmaya calisicaz haftada en az 3 kez plates her gunde yürüyüş sporla kaslarini gevsetmen lazım dedi 1 ay sonra kontrol beslenme konusunda da bi problem yok istedigini yiyebilirsin dedi
Biraz kafami toparladimtan sonra basliycam yuruyuse platese suan cok iyi hissetmiyorum ilac prospektüsünde antidepresan iceriyo gibi agrilar ve fibromiyalji icin yaziyo tek ilac zaten gunde bi kereZor bir hastalıkmış verdikleri ilaç nörotik bir şey mi anti depresan gibi bir şey mi?
benim bel fıtığım için almadığım ilaç kalmadı ama geçirmiyor. İstanbul’da manuel terapiye gitmiştim. O kısa vadede rahatlattı. Ama devamını getiremedim.
Platesin çıkış noktası tedavi amaçlıymış. Aletli pilatese bir dönem gitmiştim. Çok faydasını görmüştüm.
Bende geçen sene şehir değiştirmek zorunda kaldım. Pandemide iş tempom çok yoğun ve stresliydi. Bir de üstüne tüp bebek tedavim eklenince hiç bir şeye fırsat bulamaz hale geldim. Ama çok istiyorum reformer platese geri başlamayı. Size de bir an önce acil şifalar diliyorum.Biraz kafami toparladimtan sonra basliycam yuruyuse platese suan cok iyi hissetmiyorum ilac prospektüsünde antidepresan iceriyo gibi agrilar ve fibromiyalji icin yaziyo tek ilac zaten gunde bi kere
Tekrar platese paslasaniza iyi geldiyse
Allah razi olsunBende geçen sene şehir değiştirmek zorunda kaldım. Pandemide iş tempom çok yoğun ve stresliydi. Bir de üstüne tüp bebek tedavim eklenince hiç bir şeye fırsat bulamaz hale geldim. Ama çok istiyorum reformer platese geri başlamayı. Size de bir an önce acil şifalar diliyorum.
Aynı durumdayım seninle su anda tüp bebek tedavisindeyim.Ama çok yorgunumBende geçen sene şehir değiştirmek zorunda kaldım. Pandemide iş tempom çok yoğun ve stresliydi. Bir de üstüne tüp bebek tedavim eklenince hiç bir şeye fırsat bulamaz hale geldim. Ama çok istiyorum reformer platese geri başlamayı. Size de bir an önce acil şifalar diliyorum.