Adetin iki gün geçtiyse bir test yap canım aklında acaba diye kalmaz bide sarı akıntı enfeksiyon belirtisi oda ağrı yapar
Erkek gebelik testi yaptım ama olmuyorum da hiç bir şekilde ağrım çok hiç ama hiç kanamam yok bu gidişle ağrı kesiciye gidecek elimAdetin iki gün geçtiyse bir test yap canım aklında acaba diye kalmaz bide sarı akıntı enfeksiyon belirtisi oda ağrı yapar
Eki Görüntüle 3413862 test bozuk gibi cAnim
Öncelikle bayramınız mübarek olsun ben bayrama şiddetli bir kasık ve bel ağrısı ile giriyorum günlerdir kasıklarım da ve belim de ağrı var ve gün geçtikçe şiddeti çok artıyor ancak kanamam yok sadece açık sarı akıntım oldu o kadar normalde de regl zamanı ağrıdan kıvranıyorum bu sefer ağrım çok ama kanamam yok adetim 2 gün gecikti ağrı kesiciye gidiyor elim bir de bayram acaba ağrı kesici alsam mı yoksa hamilelik olabilir mi birden fazla ilişki yaşadım o yüzden kaç gün geçtiğini de tahmin edemiyorum
Merhaba bende aynı durumdayım. Bugün regl günüm çok fazla kasık ve bel ağrım var. Bayramın birinci gününden beri ara ara ağrılar devam ediyor. Siz test yaptınız mı?Öncelikle bayramınız mübarek olsun ben bayrama şiddetli bir kasık ve bel ağrısı ile giriyorum günlerdir kasıklarım da ve belim de ağrı var ve gün geçtikçe şiddeti çok artıyor ancak kanamam yok sadece açık sarı akıntım oldu o kadar normalde de regl zamanı ağrıdan kıvranıyorum bu sefer ağrım çok ama kanamam yok adetim 2 gün gecikti ağrı kesiciye gidiyor elim bir de bayram acaba ağrı kesici alsam mı yoksa hamilelik olabilir mi birden fazla ilişki yaşadım o yüzden kaç gün geçtiğini de tahmin edemiyorum
Yaptım bir tam çizgi bir de silik çizgi çıktı sonrasında ki gün kanamam başladı yoğun parça attım şiddetli ağrı ile belki de düşük yaptım bilmiyorum siz ne durumdasınız şu anMerhaba bende aynı durumdayım. Bugün regl günüm çok fazla kasık ve bel ağrım var. Bayramın birinci gününden beri ara ara ağrılar devam ediyor. Siz test yaptınız mı?
Bu yanlış veriyor boşuna para verme bunlara bozuk bu arada Kaset test alın benim. Bebeğim 2 en kaliteli markanın ki ile yaptım negatif ti Kaset test yaptım çıktı 5.haftalık hamileymişim bide ona rağmen
Benim bugün ikinci gün geçikme, olmadım mideme ağrı dikilmiş sanki sabah bu şekilde uyandım hayırlısı bi kaç gün daha bekleyeceğim. Silik çizgi ise vardır kan verin lütfen ve paylaşır mısınızYaptım bir tam çizgi bir de silik çizgi çıktı sonrasında ki gün kanamam başladı yoğun parça attım şiddetli ağrı ile belki de düşük yaptım bilmiyorum siz ne durumdasınız şu an
Yoğun mu hala kanamaBenim bugün ikinci gün geçikme, olmadım mideme ağrı dikilmiş sanki sabah bu şekilde uyandım hayırlısı bi kaç gün daha bekleyeceğim. Silik çizgi ise vardır kan verin lütfen ve paylaşır mısınızumarım sağlıklı gebelik yaşarsınız
Hala olmadınız mı siz ben kan testi de vermedim dediğim gibi adete yordum evet silik çizgi gördüm ama hamile olsam adet olmazdım benceYoğun mu hala kanama
Geçen ay bende aynı gebelik belirtileri yaşadım sık tuvalete çıkma, yerleşme kanaması, adet günümde bir gün önce çok yormustum kendimi o gün çok kasıklarıma ağrı vurdu.. akşamına adet oldum ya da varsa da tutunamadı ki ben öyle düşünüyorum çünkü oksururken bile karnım kasılıyor karnımı tutuyordum adetimin 3 4 günü boyunca, pıhtı da oldu sizinki gibi.. neydi bilinmez ama sağlıklı olsa tutunurdu zaten, yoğun kanama durumunda gebelik ihtimali zor (istisnalar varmış duydum ama hiç denk gelmedim)Yaptım bir tam çizgi bir de silik çizgi çıktı sonrasında ki gün kanamam başladı yoğun parça attım şiddetli ağrı ile belki de düşük yaptım bilmiyorum siz ne durumdasınız şu an
Sonuç ne oldu hamilemisiniz ?Yaptım bir tam çizgi bir de silik çizgi çıktı sonrasında ki gün kanamam başladı yoğun parça attım şiddetli ağrı ile belki de düşük yaptım bilmiyorum siz ne durumdasınız şu an