- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
cnm hamilelik belirtleri kişiden kişiye göre değişiyo ama tabiki bel ağrısı da bi belirti ........
hakkında hayırlısı inşallah meleğine kavuşmussundur.....
selam canim benim 3 gün sonra olmustu iki kizimda da basim dönmüstü midem bulanmisti gögüslerim aciyordu...teşekür ederim cnm bnmm hayırlısı artık :)istiyoruz ya günler geçmiyor sanki:)
ilişkiden iki üç gün sonra hanilelik belirtisi olurmukii nebilim aklıma takıldı sorayım dedim sizlere:)
bel ağrısı sakın belini zedelediğnden olmasın. bence bel ağrısı hamilelik belirtisi olamaz karın ağrısı olsa bir derece. bel ağrısı hamileliğin son aylarına doğru olabilir. yani insanın yükü ağırlaşınca beli etkiler. karnınızın ağrısı belinizemi vuruyor yoksa direk belinizmi ağrıyor. bunu ayırt etmelisiniz. diz kapağına vuran bir ağrıysa bel, kasıklara vuruyor karın ağrısıdır bence.
Merhaba 2011 de yazmışsınız en son buraya ama merak ettim. Hamile kaldınız mi o zaman ? Ben de ayni şeyleri yasadigimdan merak ediyorum.göçmen cnm inş herkesin gönlüne göre verir rabbim..
bu cuma lazer randevum vardıı..
doktora gittim kandan gebelik testi için adetten 5 gün önce anca dogru sonucu verir dedii.. bende 15 ine adet olcam 10 una gel dediiii.. lazerede kesinlikle gitme belli olsun gebe deilsen gidersin dedii. bende iptal ettim lazerimi adetim geçsin öyle gitcemmm daha...
Yok cnm kalmadım ozaman .. sonra tüp bebek ile hamile kaldım:)Merhaba 2011 de yazmışsınız en son buraya ama merak ettim. Hamile kaldınız mi o zaman ? Ben de ayni şeyleri yasadigimdan merak ediyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Rabbim sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin çocuklarınıza:) darısı başıma insaallah:)Yok cnm kalmadım ozaman .. sonra tüp bebek ile hamile kaldım:)
Merhaba sizde yazali uzun zaman olmuş ama siz hamile kaldınız mı o dönemdeMerhaba 2011 de yazmışsınız en son buraya ama merak ettim. Hamile kaldınız mi o zaman ? Ben de ayni şeyleri yasadigimdan merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?