• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli bel agrısı?

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
merhaba hanımlar adetime iki hafta var ovulasyon günü diye birşey varya biz ona denk getirip ilişkiye girdik 2-3 gün sonrasında felaket belim agrıyor normalde adetten 3-5 gün öncesinde agrırdı ama bukdr şiddetli deil yürürken bile zorlanıyorum öyle agrıyor.adetime daha 15 gün var.saçmadır belkiii hanii döllenme sırasında falan böyle bel agrısı olması halsizlik falan normalmi?

Son düzenleme:
cnm hamilelik belirtleri kişiden kişiye göre değişiyo ama tabiki bel ağrısı da bi belirti ........
hakkında hayırlısı inşallah meleğine kavuşmussundur.....

cnm hamilelik belirtleri kişiden kişiye göre değişiyo ama tabiki bel ağrısı da bi belirti ........
hakkında hayırlısı inşallah meleğine kavuşmussundur.....

teşekür ederim cnm bnmm hayırlısı artık :)istiyoruz ya günler geçmiyor sanki:)
ilişkiden iki üç gün sonra hanilelik belirtisi olurmukii nebilim aklıma takıldı sorayım dedim sizlere:):71:

canım inşallah gönlüne göre olur. bende bu ay öyle oldum. merak ettim araştırdım. yumurtlama dönemi de bazı kadınlarda adet dönemine benziyo. yani kasıkağrısı hatta kanama dahi oluyomuş yerleşmedendolayı ve bu hamilelik belirtilerinden biri. en iyi en kesin adeti beklemek tabi insan sabırsızlanıyo. benim de 2 3 içinde olmam lazım. bakalım ne olacak.

teşekür ederim cnm bnmm hayırlısı artık :)istiyoruz ya günler geçmiyor sanki:)
ilişkiden iki üç gün sonra hanilelik belirtisi olurmukii nebilim aklıma takıldı sorayım dedim sizlere:):71:
selam canim benim 3 gün sonra olmustu iki kizimda da basim dönmüstü midem bulanmisti gögüslerim aciyordu...
simdide bekliyorum adet günüme 4 gün var bunda da basim dönmüstü midem bulanmisti ama yinede adet günüm gelmeden hic birsey kesin deyil:44:

benimde 2 3 gündür kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde sızlama vardı.hamileyim diye çok korktum.neyseki sabah test alıp yaptım.şükür tek çizgi çıktı...allahım isteyen herkese versin inş. ama bana 1 tane yetiyo şimdilik.zamanı gelince 2. si olsun nolur allahım.ben hakkımı isteyen birine veriyorum.)))

teşekür ederim kızlar:)
demek yumurtlama döneminde bel agrısı kasık agrısı oluyor.. ozaman çalışmalara devam edeyim zamanlama dogru inş:) bakalımmmm hayırlııısı ama cidden belimin agrısı ilk kez bukdr çok..oturamıyorum yürüyemiyorummm sürekli belim batıyor gibi deişik.. aradada kasıklarımda batma gibi agrılar oluyor kapl atışı ritminde:)

kızlar bu belim acaip agrısı arttııı..dün gece uyuyamadım agrısından..ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum heleki uzanmak işkence.. kuyruk sokumum daha çok aagrıyor..sizce ne olabilir.. böle giderse doktora gitcem gecer diyorum ama hergün dahada agrıyor:(

bel ağrısı sakın belini zedelediğnden olmasın. bence bel ağrısı hamilelik belirtisi olamaz karın ağrısı olsa bir derece. bel ağrısı hamileliğin son aylarına doğru olabilir. yani insanın yükü ağırlaşınca beli etkiler. karnınızın ağrısı belinizemi vuruyor yoksa direk belinizmi ağrıyor. bunu ayırt etmelisiniz. diz kapağına vuran bir ağrıysa bel, kasıklara vuruyor karın ağrısıdır bence.

bel ağrısı sakın belini zedelediğnden olmasın. bence bel ağrısı hamilelik belirtisi olamaz karın ağrısı olsa bir derece. bel ağrısı hamileliğin son aylarına doğru olabilir. yani insanın yükü ağırlaşınca beli etkiler. karnınızın ağrısı belinizemi vuruyor yoksa direk belinizmi ağrıyor. bunu ayırt etmelisiniz. diz kapağına vuran bir ağrıysa bel, kasıklara vuruyor karın ağrısıdır bence.

valla cnmmm belki hamileyimdir diye agrı kesici almadım günlerce belimin özelikle kuyruk sokumu ve bacaklarım agrıdı yatamadım gece dayanamadım agrı kesici içtim sabah uyandımki tamamen agrım gitmiş.. sanıırm üşüttüm agır kaldırmadım :)umaırm bebektir yine allahtan umut kesilmez:)

adetin geçtimi canım inşallah geçmiştir Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin. belkide sana nasip etmiştir Allah bilir. yumurtlama zamanında ilişki olduysa yani denk geldiyse belkideee.... :emir_bebek: :emir_bebek:

göçmen cnm inş herkesin gönlüne göre verir rabbim..
bu cuma lazer randevum vardıı..
doktora gittim kandan gebelik testi için adetten 5 gün önce anca dogru sonucu verir dedii.. bende 15 ine adet olcam 10 una gel dediiii.. lazerede kesinlikle gitme belli olsun gebe deilsen gidersin dedii. bende iptal ettim lazerimi adetim geçsin öyle gitcemmm daha...

göçmen cnm inş herkesin gönlüne göre verir rabbim..
bu cuma lazer randevum vardıı..
doktora gittim kandan gebelik testi için adetten 5 gün önce anca dogru sonucu verir dedii.. bende 15 ine adet olcam 10 una gel dediiii.. lazerede kesinlikle gitme belli olsun gebe deilsen gidersin dedii. bende iptal ettim lazerimi adetim geçsin öyle gitcemmm daha...
Merhaba 2011 de yazmışsınız en son buraya ama merak ettim. Hamile kaldınız mi o zaman ? Ben de ayni şeyleri yasadigimdan merak ediyorum.

Back