- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 53
- 38
Yok canım yapmadım ama bakalım yaparım yarın alabilirsem sonucu yazarımTest yaptın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yapmadım ama bakalım yaparım yarın alabilirsem sonucu yazarımTest yaptın mı
Hadi hayırlısı ben yaptım cıkmadı ama umudum var halaYok canım yapmadım ama bakalım yaparım yarın alabilirsem sonucu yazarım
Ya sorma ya bel fıtıgı oldum ya gebe diyorumGebelik belirtisi, adet belirtisi, korona belirtisi, bel fıtığı belirtisi... Allah gönlüne göre versin![]()
Bata kaç gün var erken gebelik testi mi yaptınız kasetmiBen de bugün test yaptım ama negatif. Adet olana kadar düzenli tekrarlamayı düşünüyorum testi.
3gün var gözüküyor uygulamada. Kaset yaptımBata kaç gün var erken gebelik testi mi yaptınız kasetmi
Uygulamalar cogu zaman gerceği göstermiyor ya ben ovulasyon takibi yapalı suan net bilebiliyorum 3aydır pik oldugu günden itibaren tam 16.gün adet oluyorum3gün var gözüküyor uygulamada. Kaset yaptım
Kesinlikle katılıyorum doğruyu göstermiyor. Ben bu ay ovulasyonu tam takip edemediğim için net bir tarih bilemiyorum. Bir de malum pco, döngü değişiyor.Uygulamalar cogu zaman gerceği göstermiyor ya ben ovulasyon takibi yapalı suan net bilebiliyorum 3aydır pik oldugu günden itibaren tam 16.gün adet oluyorum
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaHadi hayırlısı ben yaptım cıkmadı ama umudum var hala
Sanırım ben de olacağım daha bi ağrım da yok ama regl olacağıma dair. Nasip ne diyeyim canım benim. Vakti zamanı gelince olacak inşallahGünaydın canım ben regl oldum diğer aya inşallah