Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralıkta kimyasal geçirdim o zmnda bel ağrısıyla öğrenmiştim hamileliğimi, şimdi bnmde bata 3 gün var yine bel ve kasık ağrım var sabah test yaptım silik bi ikinci çizgi çıktı. Adetim geçene kdr bekliycem gidip kan vercem duruma göre. İstersen sende bi test yap canım bn ilkindede 4 gün varken öğrenmiştimKızlar merhaba bata 3-4gün var dün gece belime ağrı girdi bugun de devam ediyor belim sanki kopacak gibi daha önce hiç yaşamadım regl olurken de olmaz hiç gebe olabilir miyim ellmde kaset test var daha erken cıkmaz diye yapmadım
Bunu size kan testi net söyler gebelik ve hamilelik belirrtileri ne yazık ki aynıAynı durumu yaşayıp gebe oldugunu öğrenen oldu mu
Ben de yarın sabah yapaym bi test umarım hamileyizdirAralıkta kimyasal geçirdim o zmnda bel ağrısıyla öğrenmiştim hamileliğimi, şimdi bnmde bata 3 gün var yine bel ve kasık ağrım var sabah test yaptım silik bi ikinci çizgi çıktı. Adetim geçene kdr bekliycem gidip kan vercem duruma göre. İstersen sende bi test yap canım bn ilkindede 4 gün varken öğrenmiştim
Tamam haber veririmGünaydın E ebrulim38 Benim de dün akşam saatlerinde aşırı derecede bel ağrısı oldu. Bata 4 gün var ve hiç böyle bir şey yaşamadım önceki hamileliklerimde. Bu üçüncü çocuğum olacak nasıp olursa. Iki oğlum var ilk eşimden ve onlarda bu şekilde agrı yaşamadım ben. Sanki belim ortadan ikiye ayrılıyor gibi bi agrı. Bakalım gebelik belirtisi midir bilmiyorum. Sen önce öğrenirsen bana da haber ver.
Evet haklısınız ama daha önce böyle adet belirtisi yasamadıgım için sasırdımBunu size kan testi net söyler gebelik ve hamilelik belirrtileri ne yazık ki aynı
Kaset teste mi cıktı silikAralıkta kimyasal geçirdim o zmnda bel ağrısıyla öğrenmiştim hamileliğimi, şimdi bnmde bata 3 gün var yine bel ve kasık ağrım var sabah test yaptım silik bi ikinci çizgi çıktı. Adetim geçene kdr bekliycem gidip kan vercem duruma göre. İstersen sende bi test yap canım bn ilkindede 4 gün varken öğrenmiştim
Ay hadi bakalımmBenim de cuma günü sol kasığımda ağrıyla başladı. Dün artık iyice orta kısıma ilerledi. Daha önce hiç böyle bir ağrım olmamıştı. Üstelik Regl öncesinde hiç ağrı yaşamıyorum. Bata 4 gün var.
İnşallah bu ağrıların sonucunda güzel haberler alırız.Benim de cuma günü sol kasığımda ağrıyla başladı. Dün artık iyice orta kısıma ilerledi. Daha önce hiç böyle bir ağrım olmamıştı. Üstelik Regl öncesinde hiç ağrı yaşamıyorum. Bata 4 gün var.
Benim bata daha 3 gün var ve bende sadece karnımdaki gazdan başka hiçbir şey yok. Akşam saatlerinde kasık ağrım oldu kesin adet olucam dedim ama bilmiyorum artık nasip. Ben erken testlere güvenmiyorum artık onun için beklemedeyim. Geçen ay adetim 26 günde geldi onun için bu ay da öyle olursa eğer bat 11 olabilir. Normalde 27 yada 28 günde olur hiç gecikmez. Erken gelir ama gecikme olmaz hiç.Kızlar durumlar nasıl bu sabah kaset test yaptm negatif agrımda gecti gibi
Göğüsünz ve belini ağrıyor muBenim bata daha 3 gün var ve bende sadece karnımdaki gazdan başka hiçbir şey yok. Akşam saatlerinde kasık ağrım oldu kesin adet olucam dedim ama bilmiyorum artık nasip. Ben erken testlere güvenmiyorum artık onun için beklemedeyim. Geçen ay adetim 26 günde geldi onun için bu ay da öyle olursa eğer bat 11 olabilir. Normalde 27 yada 28 günde olur hiç gecikmez. Erken gelir ama gecikme olmaz hiç.
Göğüslerimde hassasiyet var agrı yok ama belimden kasiklarima hafiften agrı iniyor. Ara sıra böyle ağrım var ve dediğim gibi karnım sürekli gurulduyor. Hayırlısı inşallah yaGöğüsünz ve belini ağrıyor mu
Göğüsünz ve belini ağrıyor muBenim bata daha 3 gün var ve bende sadece karnımdaki gazdan başka hiçbir şey yok. Akşam saatlerinde kasık ağrım oldu kesin adet olucam dedim ama bilmiyorum artık nasip. Ben erken testlere güvenmiyorum artık onun için beklemedeyim. Geçen ay adetim 26 günde geldi onun için bu ay da öyle olursa eğer bat 11 olabilir. Normalde 27 yada 28 günde olur hiç gecikmez. Erken gelir ama gecikme olmaz hiç.
canjm bel ağrısıyla öğrendiğin gebeliğinde bel ağrın kaç gün sürmüştü benim sadece bir gün sürdü o da döngünün 10. Gününe denk gelio acaba yerleşme mi oldu dedimAralıkta kimyasal geçirdim o zmnda bel ağrısıyla öğrenmiştim hamileliğimi, şimdi bnmde bata 3 gün var yine bel ve kasık ağrım var sabah test yaptım silik bi ikinci çizgi çıktı. Adetim geçene kdr bekliycem gidip kan vercem duruma göre. İstersen sende bi test yap canım bn ilkindede 4 gün varken öğrenmiştim
Üstte cevaplamıştım bu sorunu canımGöğüsünz ve belini ağrıyor mu
canjm bel ağrısıyla öğrendiğin gebeliğinde bel ağrın kaç gün sürmüştü benim sadece bir gün sürdü o da döngünün 10. Gününe denk gelio acaba yerleşme mi oldu dedim
Test yaptın mıÜstte cevaplamıştım bu sorunu canım