Şiddetli bel ağrıları

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
2.052
3.511
133
32
Merhaba hanımlar.. 17 haftalık hamileyim. Kuyruk sokumumun biraz üst, sol tarafında inanılmaz ağrı oluyor. Özellikle yatarken, saga sola dönerken ağrı yaşıyorum. Sol bacağıma da vuruyor. Benim genelde bel ağrım olurdu ama bu kadar değil. Normal mi? Başka yaşayan var mı? Sebep ne olabilir.. fikir verirseniz sevinirim

Ben de yaşıyorum aynı şeyi benim sağ tarafda bi plates topu aldım bazı hareketler yapıyorum iyi geliyo

Ben de yaşıyorum aynı şeyi benim sağ tarafda bi plates topu aldım bazı hareketler yapıyorum iyi geliyo
Ben pek pilates olayından anlamıyorum. Ters bir hareket yapıp daha da kotulestirme ihtimalinden korktum şu an ama. Deneyebilirim

Ben pek pilates olayından anlamıyorum. Ters bir hareket yapıp daha da kotulestirme ihtimalinden korktum şu an ama. Deneyebilirim
Çok basit youtube da pregnant pilates yazın oradan çok güzel videolara ulaşırsınız ben videoyu tv den açıyorum ve birlikte yapıyoruz. Zaten illede onun gibi yapmanıza gerek yok siz esnetebildiginiz noktaya kadar esnetirsiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…