- 30 Mart 2020
- 34
- 13
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yarimkalmiskadin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns seninde vardır gebelik canımAaaaa tebrik ederim canım Allahım nolur bana da nasip et
Şiddetli bacak ağrısı sonrası gebelik oluştu mu?Merhaba benim bu adetim 2 gün gecikti ve çok şiddetli bel , sağ üst bacak ağrısı var test yaptım ama negatif çıktı hamilelik belirtisi yaşayan var mı?
Sende de mi aynı belirtiler var?Şiddetli bacak ağrısı sonrası gebelik oluştu mu?
Anladım hayırlısı olsun. Benimde bir kaç gündür bacak ağrım varAdetim gecikti ama testte negatif çıkıyor ortalık karışık diye hastaneye gitmedim ama kan testi yaptırmam lazım
Bat’tan 1 hafta once sag bacagim ve belimde agri hissetmistim. Fakat BAT’a 2 gun kala testte cikmisti benimkisi. Erken dollenme oldugu icin olabilir.
Allah gonlunuze gore versin.
Hayırlısı inşallah gebeyimdirBat’tan 1 hafta once sag bacagim ve belimde agri hissetmistim. Fakat BAT’a 2 gun kala testte cikmisti benimkisi. Erken dollenme oldugu icin olabilir.
Allah gonlunuze gore versin.
Iv
Keşke hamile olsam 2 yıldır bekliyorum
Hayırlısı inşallah gebeymişim
Adetim gecikti ama testte negatif çıkıyor ortalık karışık diye hastaneye gitmedim ama kan testi yaptırmam lazım
Hayır adet olmadım test yaptırdım hamile de değilim. Benim 2 hafta olacakgecikeli sanırım malum durumlardan stres oluyor insanAdet oldunuz mu acaba merak ettim benimde 3 gün geçti ilk defa ve bacaklarımda ve belimde ağrı var. Adet olacağım diye bekliyorum ama anlamadım
Hayır adet olmadım test yaptırdım hamile de değilim. Benim 2 hafta olacakgecikeli sanırım malum durumlardan stres oluyor insan
İnşallah hamilesindir hamile belirtileriyle aynı aslında beklemek çok zor 1 yıldır bende bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsinStresten kaynaklı diye de düşünüyorum bende ama bir ihtimal hamilemiyimdir diye de düşünüyorum olsam da rahatlasam yani
Bizde 2 yıldır evliyiz, ilk yılımızda istemiyorduk ama 1 yıldır istiyoruz kısmet olmadı şimdide virüs falan hakkımızda hayırlısı.İnşallah hamilesindir hamile belirtileriyle aynı aslında beklemek çok zor 1 yıldır bende bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin