Siddetli agri ve 2 gun suren adet

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Iyi akşamlar hanımlar.

Yasim 40. Eşimden ayrılalı 7 sene oldu ve 7 senedir haliyle cinsel hayatım yok. Hap kullanmadığım için arada bir adet sancim olurdu ama hap ile gecerdi. Karin ağzımdan cok sag ust bildirim vuran acayip bi agri olmaya başladı ama hap ile geçerdi. Arada bi kan pıhtısı gelirdi ama buda çoğu kadında olan şey. İlk defa geçen ay normalde geldiğinden cok daha büyük iki kan pıhtısı geldi ve 2 gun sonra adetim kesildi. Ağrıda yoktu. Ama bu ay çok feci agri cektim ve 2 gun sonra kesildi adetim. Yine Zamanında geldi adetim ama bu sefer ilk gun ve ikinci gun oyle siddetli agri cektimki deliriyordum. Normalde 1 hap fayda eder bu sefer 2 buçuk 3 buscopan banamisin demedi. Doğum sancısına benzer 1 buçuk saat süren agri cektim. 2. Gün olmazdı agrim normalde ama 2.gun yine aynı şiddette ve yine 1 buçuk saat kadar ağlatacak şiddette agri cektim. Sonrada 2 gun sonra yine adetim kesildi. 1 yıldır jinekologada gitmemiştim pandemiden dolayi vs. Simdi gidecegim kesinlikle. Miyom olabilirmi diye korkuyorum. Hic basina gelen oldumu boyle? Tabii Erken menopoz başlangıcını diyede korkmaya başladım ama ağrının kesin bi sebebi olmalı hic normalde bi agri değildi sanki bacağımı kesiyorlar oyle siddetli. Belkk bilen vardır. Bilgisi olanlar ayni seyi yasayanlar varmi arkadaş lar?

Yanlis yazmis sözlük bazi yerleri karin ağrımdan cok üst baldırimda agri oluyor.

Bilmiyorum ki ben dr a gittim cok şükür bir sey cikmadi. Ama bu seferde 8 gün erken geldi. bi şeyler yolunda değil ama ne Bilmiyorum. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…