Şiddet...

şiddet mağduru canım yengeciğim ; mide ve baş ağrısı, baş dönmesi, bayılma gibi somatik ve psikosomatik şikayetlerle birlikte kalp hastası oldu...şimdilik anjiyo ile durumu toparladılar ama ilerde ne olur bilmiyorum...

dayımın ölmesini çok arzuladığım ölmesi için Allah a yalvardığım zamanlar oldu...bilmiyorum bu günah mı ama istedim hem de çok istedim...

bende 5 ay boyunca herbirini yaşadım ALLAH kimseye yaşatmasın ve şimdi ewlilikten korkar oldum kimseye güvenim kalmadı...yüksek sesten korkar oldum gerçekten kötü ve zor bi durum ALLAH inş. bidaha yaşatmaz onları..

Annem... Bababm dan okadar şiddet gördü ki... Hertürlüsünü... Gözlerimizin önünde hiç utanmadan yorlmadan annemi bayıltırcasına Dövüyordu... ozamanlar küçüktüm ablam büyük oldugu için önüne geçerdi anneme babam yumrukları tokatları vururken arada ablam bile giderdi. canım annem okadar şiddet gördü ki babam annemi hep aşagılar.senağlama bunları yazarken bile titriyorum.. babamdan bazen nefret ediyorum ama bişey olunca dayanamıyorum daha kelimelerle anlatamadığım okadar çok şey varki Rabbim kimseye yaşatmasın.. Şimdi sözlü şiddet görüyor. arada dövüyor vurmaya bıçaklamaya çok kalktıı daha 14 yaşlarındaydım belki daha küçük siz düşünün halimisenağlama o yaşlardaki çocugun psikolojisini kardeşinde psikolojisi alt üst oldu hala da düzelmiyor.. en çok etkilenen ablamdı. bayıldığını bilirim. içer içer gelir gezer tozar öfkesini annemden alır.. Yazık anneme onu çok seviyorum Allah annemizi basımızdan eksik etmesin ona bişey olursa biz mahfoluruz.. bende erkek arkadasımdan 2 kere dayak yemiştim bikere tokat atmıstı.. affettim.. bikerede haksız yere hiç sucum yokken yanlıs anlama yüzünden bana vurdu o vurusunu hiç unutamam... vurdugunda dişim kırılmıs hemde sağlam olann.. ben bayılmısım yanımızda bir çift daha vardı arkadaslarımız o kaldırmamıs inanıpta arkadasım kaldırmıs.. böyle bi insan. ben sinir krizleri geçirmişim yüryemedim kaç saat ve hala hesap soruyordu bende inanmadıgı güvenmediği için Allah çok iyi biliyor.. bunu hiç unutamam. çok depresyona girdim canımı almak istedim. hep mutsuzdum çok kilo verdim günlerce ağladım.. psikolojik tedavi gördüm hap kullandım yinede banaa inanmıyordu. Allah kimseye böyle bişey yasatmasın..

çok uzun yazıp basınızı ağrıttım kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…