Sivilceli Ciltler Sıcaktan alnımda sivilceye benzer bişiler çıktı yardım :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eylxuxl25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
578
2
38
Selam kıslar bennim alnımda minik minik sivilce desem değil hani sıcaktan çıkan şeyler varya anladınız siz he ondan dolu nasıl baş edeceğim bilmiyorummmmmmmÇok üzgünüm çoook
Sinir oluyorum elim hep alnıma gidiyor oynuyorummmm sabah akşam yıkıyorum akşamları gül suyu sürüyorum ama yookk gitmiyorlar bana bu konuda yardım olacak birileri var mısenağlama

merhaba canım aynı sorun bende de var ben doktora gittim sebameddin bir kremi var fiyatı 39 YTL sigorta karşılamıyor.bende daha alamadım.Biraz pahalı ama almaya çalışacağım.Sende bir dene istersen canım belki faydası olur...Şimdiden ilacın yaraması umudu ile öpüldün...

aynen benim gibi.ama ben aksamlari zeytinyagli sabunla yikiyorum üzerinede coook hafif isotrexin sürüyorum sabah bir bakiyorum cildim piril piril olmus.sabah kalkincada yüzümü imex sabunla yikiyorum üzerinede 45 fkt lük günes kremi oh aksama kadar mutlu mutlu geziyorum.zaten isotrexin in ozelligi geceleri sürüp yatarsan peeling gorevi yapiyor yani yavas yavas cildi soyup temizliyor.su aralar cildimden memnunum.herkes cildin isil isil olmus diyor ne kullandigimi soruyorlar.uygulayip uygulamamak size kalmis umarim yardimci olabilmisimdir.

Canım verediğin bilgiler için tşk ederim ama isotrexin nedir tam olarak anlamadım...birde zeytinyağlı sabun imex sabundan farklı bir sabun mu:uhm:
kafam karıştı yanii..Ama ben alnımdakilerden kurtulmak istiyorummmmmmmsenağlama

isotrexin aynen uhu gibi bir merhem.ama dr yaziyor kendin gidip eczaneden alamiyorsun.zaten orta siddetli sivilceler icin.zeytinyagli sabunu havalar sicak oldugu icin malum dustan cikarken kullaniyorum.hergün.imex sabunuda günlük temizlik ürünü olarak yani yüzümü nezaman yikamak ihtiyaci duyarsam o zaman.ben bu üclüden cok memnun kaldim.zeytinyagli sabun 100de 100 saf olacak.

hımm anladım canım. Ama benim yüzümde öle şiddetli sivilce felan yok bir iki tane çıkar oda hastalancam zaman. Ama alnımda minik minik sıcaktan bişiler çıktı..ona bu uhu gibi dediğinden dr verir mi bilmem ama gitmeyi düşünüyorum bende..

kahkullerın varsa mumkun olduğu kadar alnına cıldıne değdirmemeye çalış. çünkü çoğu sıvılce nedeni saçların değmesi oluyor. ve yastık kılfını çok sık değiştir.gunduzlerıde alnını peçete gibi birşeyle sılersen arada terı alması için faydası olur sanırım. gunde bıkaç kere cıldı sabunlamak cilde zarar verıyormuş haberınız olsun. ama aklına geldikçe su ıle yıkayabılrsın yuzunu

ben doktorun tavsiyeseyle imex sabunu kullaniyorum 1. aydan beri cok yararlarini gordüm.senin dedigin ph siz olan sabunlar icin gecerli saniyorum.tabiykide gidip oyle market ürünü kullanmayacagiz.heleki ben oyle paralar verdimki simdi icim aciyor.bosuna yormusum cildimi ve kafami.::

canım ben tvde cilt uzmanından dinlemiştim. çok ıyı bır urun olsada gun içinde sık sık arındırılan cilt kendi urettığı koruma tabakasını bırturlu cilde yayamıyormuş ciltte korunmasız kalıyormuş. akşam yatmadan önce bu urunlerın kullanılması gerektiğini ve gun içnde de sadece bol suyla yıkanması gerektiğini soylemişti

canım dediğin şeyler bende de çıkmıştı sivilce gibi küçük küçük ama sivilce değil güneşe çıkınca olmuştu daha önceden hiç böyle bişey olmuyodu bende de.doktora gittim güneşe karşı alerjin var dedi 50 faktörlü koruyucu al dedi walla ilk koruyucuyu yüzüme sürdüğüm gün geçmeye başladı şuan hepsi geçti.sanırım seninkisi de güneş alerjisi olabilir

CADIARZUBen düzenli olarak günde iki kez sebamedin sabunu ile yıkıyordum yüzümü Artık sadece akşamları yıkayım...

CADIARZUBen düzenli olarak günde iki kez sebamedin sabunu ile yıkıyordum yüzümü Artık sadece akşamları yıkayım...

canım bende sebamedin sabunlarını kullanmıştım .kokusunu çok sevıyordum sebamed urunlerının. ama tavsıyem sebamed sabunun bıtınce lıkıt olanını yanı sıvı sabunu olanı alman senin için daha ıyı olacaktır. kompakt sabunu da ne kadar korusakta yınede bakteri oluşumuna elverişli bır zemını var. likit sabunda oyle bır sorun yok. ayrıca şunuda ekleyeyım. yuzunu yıkadıktan sonra hanı kullan at rulo havlular varya genelde mutfakta vs... kullanıyoruz. onunla kurula canım yuzunu. çünkü kullandığın havlu sadece sana ait olsa bıle yıne de daha onceden sıldığın zamanki bakterıler havlunun uzerınde duruyormuş.

Canımmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Zaten sabunumda az kaldı seni dinleyeyim likit olanını alayım. Havluya gelince cildim hassas dediğin doğrudur...
Neysee deneyelim iyi geleceğine inanıyorum. Tekrar tşk ederim canım:1hug:

Canım bendede olmuştu söylediğin şey.
Aktardan bir miktar kil aldım birkaç çay kaşığı su ile çamur kıvamına getirdim ve tüm yüzüme uyguladım özelliklede çene ve alnıma. 2-3 uygulamadan sonra alnımdaki pütürcükler geçti. Artık elimi alnıma rahatça koyabiliyorum.yerimseniben

Evt arkadaslar yaa bendede her yaz oluyor by butun yuzumu isilik gıbı bısey kaplıo elleyınce ve cok dıkkatlı bakınca bellı oluyo gunestendır dedımlancome 50 faktor aldım onu kullanıyorum o dahada azdırdı sanırımsıkıntının da etkısı var bu aralar kotu bır donem gecırıyorum ondanda olabılır ama kıl maskesı denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…