aynen benim gibi.ama ben aksamlari zeytinyagli sabunla yikiyorum üzerinede coook hafif isotrexin sürüyorum sabah bir bakiyorum cildim piril piril olmus.sabah kalkincada yüzümü imex sabunla yikiyorum üzerinede 45 fkt lük günes kremi oh aksama kadar mutlu mutlu geziyorum.zaten isotrexin in ozelligi geceleri sürüp yatarsan peeling gorevi yapiyor yani yavas yavas cildi soyup temizliyor.su aralar cildimden memnunum.herkes cildin isil isil olmus diyor ne kullandigimi soruyorlar.uygulayip uygulamamak size kalmis umarim yardimci olabilmisimdir.
Selam kıslar bennim alnımda minik minik sivilce desem değil hani sıcaktan çıkan şeyler varya anladınız siz he ondan dolu nasıl baş edeceğim bilmiyorummmmmmmÇok üzgünüm çoook
Sinir oluyorum elim hep alnıma gidiyor oynuyorummmm sabah akşam yıkıyorum akşamları gül suyu sürüyorum ama yookk gitmiyorlar bana bu konuda yardım olacak birileri var mısenağlama
kahkullerın varsa mumkun olduğu kadar alnına cıldıne değdirmemeye çalış. çünkü çoğu sıvılce nedeni saçların değmesi oluyor. ve yastık kılfını çok sık değiştir.gunduzlerıde alnını peçete gibi birşeyle sılersen arada terı alması için faydası olur sanırım. gunde bıkaç kere cıldı sabunlamak cilde zarar verıyormuş haberınız olsun. ama aklına geldikçe su ıle yıkayabılrsın yuzunu
ben doktorun tavsiyeseyle imex sabunu kullaniyorum 1. aydan beri cok yararlarini gordüm.senin dedigin ph siz olan sabunlar icin gecerli saniyorum.tabiykide gidip oyle market ürünü kullanmayacagiz.heleki ben oyle paralar verdimki simdi icim aciyor.bosuna yormusum cildimi ve kafami.::
hımm anladım canım. Ama benim yüzümde öle şiddetli sivilce felan yok bir iki tane çıkar oda hastalancam zaman. Ama alnımda minik minik sıcaktan bişiler çıktı..ona bu uhu gibi dediğinden dr verir mi bilmem ama gitmeyi düşünüyorum bende..
canım ben tvde cilt uzmanından dinlemiştim. çok ıyı bır urun olsada gun içinde sık sık arındırılan cilt kendi urettığı koruma tabakasını bırturlu cilde yayamıyormuş ciltte korunmasız kalıyormuş. akşam yatmadan önce bu urunlerın kullanılması gerektiğini ve gun içnde de sadece bol suyla yıkanması gerektiğini soylemişti
CADIARZUBen düzenli olarak günde iki kez sebamedin sabunu ile yıkıyordum yüzümü Artık sadece akşamları yıkayım...
canım bende sebamedin sabunlarını kullanmıştım .kokusunu çok sevıyordum sebamed urunlerının. ama tavsıyem sebamed sabunun bıtınce lıkıt olanını yanı sıvı sabunu olanı alman senin için daha ıyı olacaktır. kompakt sabunu da ne kadar korusakta yınede bakteri oluşumuna elverişli bır zemını var. likit sabunda oyle bır sorun yok. ayrıca şunuda ekleyeyım. yuzunu yıkadıktan sonra hanı kullan at rulo havlular varya genelde mutfakta vs... kullanıyoruz. onunla kurula canım yuzunu. çünkü kullandığın havlu sadece sana ait olsa bıle yıne de daha onceden sıldığın zamanki bakterıler havlunun uzerınde duruyormuş.