• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaklar Yüzünden Kilo Verenler

tk2010

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
186
4
296
İstanbul
kızlar merhba,
bende kilo almaya calışanlardanım geçen haftaya kadar ideal kiloda idim fakat sürekli soguk içmekten ve tüketmekten iishal oldum 2kilo verdim cok moralim bozuk ayrıca aşırı sıcaktan yemek yiyemiyorum aç dolaşıyorum sizdede öyle bir sorun varmı kilomuzu korumak:2: ve hafif yiyerek nasıl kilo alabiliriz??

canım bende aşırı sıcaklardan sol su tüketen iştahsız olan ve bol bol terleyen bırıyım sanıırm bende verdım 2 yada 3 kılo ve çok üzülüyorum ki bırde ramazan geldi vay halıme diyorum:(((:25:

yazın çok sıcak olduğu için terliyoruz bu nedenle kilo laybı oluyor kışın geri alırız artık verdiğimiz kiloları

Birde kilo almanın en iyi yoluUNUTMAYINNNN BUNU spor yapmaktır bir arkadaşım spor yaparak 5 kilo almıştı

benim geçen hafta canım sıkkındı tam 3 kilo verdim.şimdi iştahım düzeldi ama hala istediğim kiloda değilim.Çok eksiğim var.Sık sık atıştırıyorum,ceviz,fındık gibi şeyler yiyorum.Aslında spor yapmak lazımda,hiç gözüm kesmiyor malesef:50:

ayrıca spor yaparak sadece değil tabiki düzenli beslenmekte gerek en sağlıklısı bu şekilde oluyor vücut diğer şekilde yağ biriktirirken bu şekilde kas yapıyor ve vücudunuz daha düzgün ve estetik görünüyor:))

Back