- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
- 103
- Konu Sahibi Prettygirl
ya bayıldım özellikle yatak nevresimleringüle güle kullan
teşekkür ederimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bayıldım özellikle yatak nevresimleringüle güle kullan
teşekkür ederimmHepsi çok güzell bayıldımmm tam benim zevkime göre hayırlı olsunn![]()
Aminnn inşallahHerşeyiniz çok güzel.. Aşkla kullanırsınız inşallah bir ömürKoltuk takımlarınız özellikle çok modern. Nereden aldınız acaba özellikle grili olanı merak ettim :)
Tahmin etmeliydim, benim beğendiğim çoğu takım Enza homedan oluyor genelde şuan favori takımım belli mesela ben evlenene kadar durursa kesinlikle alacağım :) Amin inşallah teşekkürlerAminnn inşallahcok tesekkur ederim
koltuk takimimizi enzadan aldik. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
![]()
Inşallah her sey hepimizin gönlüne göre olur.ben hep bu renk takim aradim ve buldum. Cok şükür de istediğimiz oldu bizim icin tek eksiği cekyatli olmamasi. Onu da ekstra bir baza alarak halletcz inşallahTahmin etmeliydim, benim beğendiğim çoğu takım Enza homedan oluyor genelde şuan favori takımım belli mesela ben evlenene kadar durursa kesinlikle alacağım :) Amin inşallah teşekkürlerBirde yanlış anlamazsanız eğer ne kadara aldınız :)
İyiye almışsınız benim sorduğumda daha pahalıydı şuan da gerçi %25 indirim var ama benim düğünüme daha 1.5 sene var alamıyoruz o yüzden :)Inşallah her sey hepimizin gönlüne göre olur.ben hep bu renk takim aradim ve buldum. Cok şükür de istediğimiz oldu bizim icin tek eksiği cekyatli olmamasi. Onu da ekstra bir baza alarak halletcz inşallahbiz %30 indirimli aldik 2tane 3lu 2tane berjer 6750 falan tuttu canim
OoO oo o zamana bizimkilerin modasi bile geçer canim.tebrikler bu arada saka bir yana zaman cok hizli geciyor inan insan anlamiyor bizim düğünümüz de nisandan 2yil sonra oluyor ama zaman nasil gecti ve geciyor anlayamıyorumİyiye almışsınız benim sorduğumda daha pahalıydı şuan da gerçi %25 indirim var ama benim düğünüme daha 1.5 sene var alamıyoruz o yüzden :)
Geriye dönüp bakınca evet geçiyor ama anı yaşarken pek öyle olmuyor ne yazık kiOoO oo o zamana bizimkilerin modasi bile geçer canim.tebrikler bu arada saka bir yana zaman cok hizli geciyor inan insan anlamiyor bizim düğünümüz de nisandan 2yil sonra oluyor ama zaman nasil gecti ve geciyor anlayamıyorum![]()
Baharat takımın nerden acaba Can'ımmerhaba arkadaşlar.
herkes çeyizlerini paylaşıyor ben de heveslendim.
Düğünümüz temmuzun sonunda ama pek çok şeyimizi hallettik şükürler olsun.Erkenden alarak bir yandan ödeyip borç yükünü azaltıyoruz,iyi de oluyor bence.Düğün zamanı zaten fazlasıyla maddi manevi sıkışmış olacağız.Fırsatları gördükçe aldım,aldı,aldık
Buraya hepsinin fotoğrafını atamıyorum.Çeyizlerimi eve sığdıramaz olduk. Allah'tan abimlerde boş bir oda var da oraya yığdık.yoksa evde bize yer kalmayacak
Eki Görüntüle 1737945 Eki Görüntüle 1737946 Eki Görüntüle 1737947 Eki Görüntüle 1737948 Eki Görüntüle 1737949