- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
- Konu Sahibi bugdayten24
Aminnnnnn cümlemizi güldürsün 2019daİnce bilek çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnn cümlemizi güldürsün 2019daİnce bilek çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Hanimlarin harika oldugu tartismasiz da :)Böle konulara sırf yorumları okumak icin giriyorum valla harikasıniź hanımlar![]()
Bilemem onu herkes ilk aklina geleni yaziyor bence..Hanimlarin harika oldugu tartismasiz da :)
Böyle konulara böyle yorumlar neden? :)
Bunu zaman zaman yapan kadinlar vardir eminim temiz olabilmesi adina.Zararli sonuclari var ama temizlik icin veya baska bir durum icin mi bilemedim..Bilemem onu herkes ilk aklina geleni yaziyor bence..
Benim de ilk aklima gelen bi arkadasta yazmis yukarda : vajinal duş degilde o tanzikli suyla biseyler hissetmeye calismak..sonrada korkmak bisey oldumu diye...insan orasını bu kadar korkacak sekilde nie yıkasın ki ..normalde hep yikaniyoz zaten
Sorunun cevabı da bisey olmaz su tutmakla ama mantar olursun..
Kesinlikle .Kadın sağlığı dersi alıyorum , hiçbir kadına vajinal duşu önermiyoruz (cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar dışında.) demişti hocamız. Yani özellikle sıcak ,nemli olması vajinanın normal (dengeli ) florasını bozuyormuş.Düzenli yapılan vajinal duş kadının vajinadaki kimyasal dengesini bozarak enfeksiyonlara eğilimli hale gelmesine neden olur. Duş sırasında yeni mikroorganizmaların vajinaya girişine neden olunabilir. Bu mikroplar rahim ağzı, rahim ve tüplere ulaşarak ciddi enfeksiyonlara neden olabilirler. Yapılan araştırmalar düzenli vajinal duş yapan kadınlarda bakteriyel vajinozis başta olmak üzere çeşitli vajinal enfeksiyonlarla daha fazla rastlanıldığını ortaya koymaktadir.
Vajinal duş'a uzayli muamesi yapilmis :)
Konu sahibinin sordugu şey çarpıtılmış geyiğe bağlanmis ne gerek vardi ki?
Fake bir durum göremedim de ortada.Öncesinde actiği konular ve yorumlar var.
Kizlik zarina zarar gelip gelmeyecegini merak etmesi cok normal.