Sicak vajinal dus kizlik zarina zarar verir mi?

bugdayten24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
39
26
3
Merhaba kizlar ve deneyimli ablalarim. Kafama birsey takildi.Vajinayi sıcak suyla yikamak mikropları kiriyor diye duymustum ve her zaman degil ama ara sira derecesi biraz fazla sicak suyla vajinami yikiyordum.Fakat bugn okuduğumda kizlik zarina zarar verip sicak su yrtabilir diyor.İcime suphe dustu dus sirasinda yirtildida anlamamis olabolir miyim?snucta suyla brlikte hersey gidiyor bazen kanda olmayabiliyormus.Bu konuda icimi rahatlatabilir misiniz dogrusu nedir gercekten buyuk bir riskmi bu ?

Saçmalama,millet iliskiye giriyor ancak yirtiliyor. O kadar basit bir sekilde kizlik zari zarar görmez bir de vajina icin cok tehlikeli birsey yapiyorsun..vajinanin ortami zaten mikroplarla savaşcak sekildedir. Mantar nemi sever. Lutfen bir daha vajinal duş yapma. Mantar vs olabilirsin çünkü.

Merhaba kizlar ve deneyimli ablalarim. Kafama birsey takildi.Vajinayi sıcak suyla yikamak mikropları kiriyor diye duymustum ve her zaman degil ama ara sira derecesi biraz fazla sicak suyla vajinami yikiyordum.Fakat bugn okuduğumda kizlik zarina zarar verip sicak su yrtabilir diyor.İcime suphe dustu dus sirasinda yirtildida anlamamis olabolir miyim?snucta suyla brlikte hersey gidiyor bazen kanda olmayabiliyormus.Bu konuda icimi rahatlatabilir misiniz dogrusu nedir gercekten buyuk bir riskmi bu ?
Nasıl Ya?
Normal taharet alma gibi yıkıyorsanız neden bir şey olsun?
Başka bir yöntemle iç dış temizleme yapıyorsanız bilemiyorum tabiki.

Nasıl Ya?
Normal taharet alma gibi yıkıyorsanız neden bir şey olsun?
Başka bir yöntemle iç dış temizleme yapıyorsanız bilemiyorum tabiki.
Kesinlikle icini yıkamıyorum.Ama tuy temizlignden snra su tutuyorum bir kac sn o bolgelere komple aslnda yaptigim bu ama yine de iicm bir urperdi

Saçmalama,millet iliskiye giriyor ancak yirtiliyor. O kadar basit bir sekilde kizlik zari zarar görmez bir de vajina icin cok tehlikeli birsey yapiyorsun..vajinanin ortami zaten mikroplarla savaşcak sekildedir. Mantar nemi sever. Lutfen bir daha vajinal duş yapma. Mantar vs olabilirsin çünkü.
Ya ne bileyim derecesi sicak suyla o bolgeyi yikayinca korktum biraz. Ama direk ic blgeyi yikamiyorum sadece zmana zaman su tutuyorum oda tum bikini bolgesine,Tuy temizliği yaptigim icin.Aslnda bu tum yaptigm

Daha nelerrr :KK53:
Garezine içe dogru bir sey olmadigi surece bunun mumkunati yok bildigin yikamaktan bahsediyosun sen.Bekarken aklimin ucuna gelmiycek seyler

şimdi ya sen bizimle dalga geçiyorsun ya da vajinanın ne olduğunu bilmiyorsun

o dışındaki bölüm vajina değil ki

vajinanın girişi küçük zaten uyarmazsan açık bile değildir

oradan içeriyi nasıl ve neden yıkayasın

senin vajina dediğin iç dudakların içi ise de oradan bir şey olmaz kaldı ki sıcak su dediğin de azıcık sıcaktır zira oralar hassas zaten bir derece fazla su bile çok sıcak hissedilir

bir de şu zarı kafaya takmayın

yırtılmasın diye kafaya taktıkça ya ilk önüne gelenle yırtarsınız ya da yıllarca kimseye yanaşmaz yıllarca acaba nasıl yırtılıyor diye merakta kalırsınız (kelimeler için kusura bakmayın açık olsun diye anlatma ihtiyacı hissettim)

şimdi ya sen bizimle dalga geçiyorsun ya da vajinanın ne olduğunu bilmiyorsun

o dışındaki bölüm vajina değil ki

vajinanın girişi küçük zaten uyarmazsan açık bile değildir

oradan içeriyi nasıl ve neden yıkayasın

senin vajina dediğin iç dudakların içi ise de oradan bir şey olmaz kaldı ki sıcak su dediğin de azıcık sıcaktır zira oralar hassas zaten bir derece fazla su bile çok sıcak hissedilir

bir de şu zarı kafaya takmayın

yırtılmasın diye kafaya taktıkça ya ilk önüne gelenle yırtarsınız ya da yıllarca kimseye yanaşmaz yıllarca acaba nasıl yırtılıyor diye merakta kalırsınız (kelimeler için kusura bakmayın açık olsun diye anlatma ihtiyacı hissettim)
Agir konustunuz.Herkes son anlattiginiz gibi yapmaz.Sadece biraz pinpirkli biriym bu yzden kfama taktim.Yine de aciklamaniz icin tesekkur ederim.İc dudaklardan bahsetmistim aslinda oralara su tutuyorum bazen sadece.Yksa normal taharet yapiyoruz her zamn zatn

Agir konustunuz.Herkes son anlattiginiz gibi yapmaz.Sadece biraz pinpirkli biriym bu yzden kfama taktim.Yine de aciklamaniz icin tesekkur ederim.İc dudaklardan bahsetmistim aslinda oralara su tutuyorum bazen sadece.Yksa normal taharet yapiyoruz her zamn zatn

işte o pimpirik önemli

takma bunu

hepimizin vardı o zar denilen nesne de hiç aklıma gelmedi yıkadım yırtıldı mı bisiklete bindim yırtıldı mı diye düşünmek

evlenmeden önce de birliktelik yaşadım hiç pişman da olmadım

taktıkça bu konuya odaklanırsın umursama

pankreasıma bir şey olmuş mu diye oturup düşünmüyorsan kızlık zarını da düşünme

Kendi cinsellikleri konusunda çok cahil bazı kadınlar. Bilmiyor musunuz kızlık zarı dondurmadan yapılmıştır, sıcağı gördü mü erir gider farkına bile varmazsınız. Yünlü kilotlu çorap giyenlerin bile bozuluyo bazen. Aman diyeyim.

Back