- 6 Aralık 2014
- 2
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi aysebostanci
Sıcak suyun birçok faydası var. Bunların başında cildi güzelleştimesi ve kilo vermeyi sağlaması geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşıma diyetisyen günlük 3 litre kaynar su içmesin, söylemiş.bundan demekki.Sıcak suyun birçok faydası var. Bunların başında cildi güzelleştimesi ve kilo vermeyi sağlaması geliyor.
Bu paylaşım çok guzelSıcak suyun birçok faydası var. Bunların başında cildi güzelleştimesi ve kilo vermeyi sağlaması geliyor.
bende içiyorum artık.Bu paylaşım çok guzel
neden ki?bende içiyorum bu ara sıcak su.sıcak su cilt gerginliğine ve saçların parlaklığına çok zararlı aslında. mutlaka yararı vardır ama zararları da az değil
yok canım bildiğin sıcak su.bana da gittiğim akapunktur uzmanı söyledi.diyet yaparken parçalanan yağların atımını sağlıyormuş.sıcaktan kasıt ılık sudur heralde. sıcak suyu içmesi de zevk vermiyor ben rahat içemiyorum yani.sabah uyanıldığında ilk olarak ılık bir iki bardak su için derler diye biliyorum ben. hem metobalizmayı hızlandırması hem de boş midede vücutta temizlik yapması açısından.
aa uzmandan alınan bilgi yani. o zaman ben de içmeye çalışayım.teşekkürler.yok canım bildiğin sıcak su.bana da gittiğim akapunktur uzmanı söyledi.diyet yaparken parçalanan yağların atımını sağlıyormuş.
aynı şey çay ,kahve için de geçerli,ama bana gittiğim akapunktur uzmanı önerdi.diyetle birlikte bir haftada 3.350 gr gitti.fazla sıcak şeyler tüketmek mide kanseri tetikliyor dikkat edin. içeceksiniz ılık için
3 kilo 350 gr gitti öyle mi.çok iyiymiş.aynı şey çay ,kahve için de geçerli,ama bana gittiğim akapunktur uzmanı önerdi.diyetle birlikte bir haftada 3.350 gr gitti.
diyette yapıyorum ama .bu haftada 850 gr vermişim.toplamda 2 haftada dçört kilo oldu.3 kilo 350 gr gitti öyle mi.çok iyiymiş.
diyetle de olsa çok iyi. ben normalde yediklerime dikkat ederek kalori hesabıyla ve hafif egzersizlerle bir ayda 4 kilo verdim. demekki sıcak su desteğini de eklersem daha kolay verebilirim.diyette yapıyorum ama .bu haftada 850 gr vermişim.toplamda 2 haftada dçört kilo oldu.