• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcak suyun bilinmeyen 8 faydası

aysebostanci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
2
0
1
35
Sıcak suyun birçok faydası var. Bunların başında cildi güzelleştimesi ve kilo vermeyi sağlaması geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcak ya da ılık su ıcmek yagların olusmasını engellıyor..komık bır ornek olucak ama bır tencerede yaglı yemek dusunun yıkarken kaynar suyu dokunce tum yaglar gıdıverıyor,,ınsan vucudu da öyle..ben de her mevsım sıcaga yakın su ıcerım..ama cok sıcak kurutabılır..

sıcak su cilt gerginliğine ve saçların parlaklığına çok zararlı aslında. mutlaka yararı vardır ama zararları da az değil

sıcak suyun mideye faydalı olduğunu zannetmiyorum, ama günde en az iki litre su içilmesi gerektiğini düşünüyorum

sıcaktan kasıt ılık sudur heralde. sıcak suyu içmesi de zevk vermiyor ben rahat içemiyorum yani.sabah uyanıldığında ilk olarak ılık bir iki bardak su için derler diye biliyorum ben. hem metobalizmayı hızlandırması hem de boş midede vücutta temizlik yapması açısından.

sıcaktan kasıt ılık sudur heralde. sıcak suyu içmesi de zevk vermiyor ben rahat içemiyorum yani.sabah uyanıldığında ilk olarak ılık bir iki bardak su için derler diye biliyorum ben. hem metobalizmayı hızlandırması hem de boş midede vücutta temizlik yapması açısından.
yok canım bildiğin sıcak su.bana da gittiğim akapunktur uzmanı söyledi.diyet yaparken parçalanan yağların atımını sağlıyormuş.

yok canım bildiğin sıcak su.bana da gittiğim akapunktur uzmanı söyledi.diyet yaparken parçalanan yağların atımını sağlıyormuş.
aa uzmandan alınan bilgi yani. o zaman ben de içmeye çalışayım.teşekkürler.

diyette yapıyorum ama .bu haftada 850 gr vermişim.toplamda 2 haftada dçört kilo oldu.
diyetle de olsa çok iyi. ben normalde yediklerime dikkat ederek kalori hesabıyla ve hafif egzersizlerle bir ayda 4 kilo verdim. demekki sıcak su desteğini de eklersem daha kolay verebilirim.

benim arkadaşımın bir kuzeninin cildi inanılmaz güzeldi ne bu kızın sırrı demiştimde onun ocagında su sürekli kaynar içer demişti ondanmıdır genetikmidir bilemeyeceğim aklıma geldi şimdi

Back